Caz jenant! Motivul uluitor pentru care banca a refuzat sa-i dea un imprumut unei femei

O banca din Marea Britanie, NatWest, a platit daune compensatorii unei femei dupa ce i s-a refuzat un imprumut.

Motivul prezentat de angajat a fost ca femeia este vegana, relateaza The Guardian.

In ianuarie, o femeia a cerut un imprumut pentru a acoperi costurile unui curs de nutritie vegana, dar NatWest a refuzat. „I-am spus ca sunt vegana. Apoi, functionarul mi-a spus ca toate persoanele vegane ar trebui sa primeasca un pumn in fata”, spune femeia pentru BBC Radio Bristol, potrivit mediafax.

Functionarul de la NatWest a sustinut ca un grup de activisti vegani a desenat cu creta pe asfaltul din fata casei sale. Barbatul se simtea atacat personal de aceste desene, unele dintre acestea avand mesajul „prieteni, nu alimente”.

„Atunci cand apelezi la o companie asa de mare ca NatWest, nu te astepti sa primesti un astfel de raspuns”, a spus femeia. Dupa acest incident, un purtator de cuvant al bancii a prezentat scuze si a descris comentariile facute de angajat drept „total nepotrivite”.

Femeia a primit daune compensatorii in valoare de 185 de lire sterline si suma de 400 de lire sterline pentru cursurile de nutritie vegana.

Desi astfel de comportament este inacceptabil, aceasta este totusi o victorie pentru cei 600.000 de vegani aflati pe teritoriul britanic. NatWest a dat asigurari ca un astfel de incident nu se va mai intampla niciodata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies