Catrinel Menghia trage un semnal de alarmă: "Am prieteni care s-au îmbolnăvit. Este teribil!"

Vedetele din România și nu numai au înțeles cât de importantă este prevenția în combaterea coronavirusului, motiv pentru care se folosesc de popularitatea lor pentru a le transmite recomandări prietenilor virtuali.


In articol:

Catrinel Menghia are peste 732 de mii de urmăritori pe instagram și a profitat de acest lucru pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la evoluția cazurilor de coronavirus.

Printr-o postare pe contul personal de instagram, vedeta s-a adresat tuturor celor ce îi urmăresc activitatea în online, cerându-le să fie mai atenți ca niciodată la tot ce ține de normele de igienă.

Citeste si: Cum a reusit Coreea de Sud sa gestioneze criza Coronavirus cu doar 60 de morti la peste 7.700 de infectari cu Covid-19

Catrinel Menghia trage un semnal de alarmă: "Am prieteni care s-au îmbolnăvit. Este teribil!"

Catrinel Menghia a povestit că printre cei infectați cu coronavirus se numără și persoanele foarte apropiate ei, astfel că a putut vedea cât de serioase sunt lucrurile și cum boala poate avansa într-un ritm amețitor.

"Pentru prietenii mei virtuali. Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecția si este posibil ca o persoană să poată răspândi infecția înainte să știe că este bolnavă. Ce poate doborî milioane de români? Mare atenţie! Oprește-te puțin și privește în jur. Rămâi acasă‼️ Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare. Cel mai trist e sa vedem tineri fără responsabilitate socială.

Ps. Am prieteni care s-au îmbolnăvit, este teribil, nu subestimați prevenția.", a scris Catrinel Menghia pe instagram. 

Citeste si: Cum se ferește Naomi Campbell de coronavirus? A apărut așa pe stradă și oamenii cu greu au recunoscut-o!

Pe teritoriul României, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 32, iar autoritățile sunt în alertă după ce mai multe persoane din Italia s-au întors în țară.

Citeste si: Adelina Chivu, mărturii impresionante din Milano, oraș aflat în carantină în epidemia de coronavirus! Ce i s-a întâmplat la cumpărături

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate