Cati caini credeti ca incap intr-o duba? ISI BAT JOC de animale! Iata ce au descoperit politistii in masinile unei firme din Botosani VIDEO

,
Cati caini credeti ca incap intr-o duba? ISI BAT JOC de animale! Iata ce au descoperit politistii in masinile unei firme din Botosani VIDEO

Incalecati unul peste celalalt si mai multe...nu! Asa erau transportati dintr-un oras in altul peste o suta de caini.

Mirati, politsitii au cerut explicatii. Firma de transport le-a bagat imediat sub nas niste acte! Si de aici au aparut si problemele! Asa-zisul contract de sponsorizare pe care l-au aratat autoritatilor nu era altceva decat o hartie fara valoare.

Cei care realizau transportul animalelor s-au incurcat pana si in destinatii. Ba au zis ca muta cainii de la Botosani la Constanta, ba invers.

Realitatea era de fapt foarte simpla.

Firma era angajata sa stranga toti cainii vagabonzi din Botosani. Ceea ce au si facut, numai ca de aici apar problemele.

Motivul transportului consta intr-o sponsorizare fictiva, pentru ca, in fapt, firma primea 25 de mii de lei pentru afacere. Prinsi cu mata in sac si cainii in duba, nu au stiut pe unde sa mai scoata camasa.

Intregul aranjament s-a descoperit din intamplare. Cand firma aduna cainii de pe strazile Botosaniului, un reprezntant al unei asociatii canine s-a interesat de soarta patrupedelor.

Voluntarii au urmarit dubele ce transportau animalele si la un moment dat au anuntat politia. Cainii au fost dusi in siguranta inapoi in Botosani si plasati la un adapost de animale. Firma este anchetata acum de autoritati.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Restaurantele se închid din nou și în București?! Ce îi cere Guvernului șeful patronatului: "Dorim să evităm..."

Redescoperire uluitoare după 172 de ani: O specie de pasăre din Borneo, presupusă dispărută, a fost revăzută

Marius Elisei a spus adevărul în direct: motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman! Cine a înșelat în relație și cu cine

Cum se calculează pensiile militare în 2021. În funcție de vechime, spor și grad de risc

Indemnizații pentru persoane cu handicap, veterani și văduve în 2021. Cât sunt și cum se aprobă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies