Câți bani i-a făcut Cheluțu lui Dorian Popa. Suma este uriașă

,
Câți bani i-a făcut Cheluțu lui Dorian Popa. Suma este uriașă
Cati bani castiga Dorian Popa de pe urma lui Chelutu?

Dorian Popa se numără printre cei mai în vogă artiști ai momentului. Acesta face o grămadă de bani din vloguri, dar și din piesele pe care le lansează. Puțini sunt cei care știu câți bani îi aduce în conturi chiar câinele său. Sumele pe care Cheluțu le câștigă sunt fabuloase.


In articol:

Dorian Popa câștigă o mulțime de bani din activitatea sa din online, dar și din piesele pe care le lansează. Însă, la veniturile artistului contribuie și câinele său, Cheluțu, care a făcut senzație în mediul online, după ce cântărețul a lasat o piesă cu animalul de companie.

Câți bani câștigă Dorian Popa de pe urma câinelui său, Cheluțu

Dorian Popa este foarte sincer și deschis când vine vorba despre viața persoanlă. Acesta a răspuns la întrebările fanilor într-un vlog. Un internaut l-a întrebat pe artist dacă l-ar vinde pe Cheluțu pentru 100.000 de dolari, moment în care cântărețul a ținut să menționeze ce sumă i-a adus câinele său în conturi. 

Câți bani i-a făcut Cheluțu lui Dorian Popa. Suma este uriașă
Chelutu a devenit celebru

Dorian Popa a mai precizat că intența lui nu a fost de-al face pe Cheluțu vedetă, ci crede că a primit un dar de la Dumnezeu.

”Doamne-Doamne a avut un plan excepțional pentru Cheluțu și l-a făcut din cerșetor prinț. L-am adoptat pe Cheluțu fără niciun gând de a-l aduce în mediul online. Nici măcar o frântură de idee nu am avut în cap să fac din el persoană publică.

Se pare, însă, că Doamne-Doamne a vrut ca voi să-l iubiți, dar eu vă pot mărturisi că a depășit din punct de vedere contractual, de foarte mult timp, suma de 100.000 de dolari, așa că aș fi în pierdere dacă l-aș vinde pentru atât”, a zis Dorian Popa. 

Câți bani i-a făcut Cheluțu lui Dorian Popa. Suma este uriașă
Dorian si Chelutu au o relație stransa

Citeste si: Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa? Nu i-a fost rușine să o recunoască: „Ce speriat sunt de...”

Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, a devenit celebru în mediul online după ce artistul a

lansat piesa ”Înoată Cheluțu”, care a depășit 19 mlioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni.

Între Dorian și Cheluțu exstă o relație foarte strânsă, chiar artistul a precizat că l-a adoptat, iar la acea vreme starea lui de sănătate nu era tocmai bună, însă cu multă grijă din partea cântărțului acesta s-a însănătoșit, iar în momentul de față a devenit celebru.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri neasteptate despre primul ei iubit, Dorian Popa! "Chiar m-a inselat cu o fata, care avea super multi bani! Era pe interes!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan, dezvaluiri neasteptate despre primul ei iubit, Dorian Popa! "Chiar m-a inselat cu o fata, care avea super multi bani! Era pe interes!"

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa? Nu i-a fost rușine să o recunoască: „Ce speriat sunt de...”

Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies