Câţi bani are cea mai bogată familie din lume. Ce afaceri controlează şi cine sunt oamenii care investesc banii familiei

,

Sam Walton, fondatorul Walmart, ar fi probabil uimit de modul în care nepoţii săi investesc astăzi banii. Iniţiativele lor, scriu cei de la Bloomberg, ar atrage totuşi şi aplauze.

Averea familiei Walton este estimată la peste 175 de miliarde de dolari. Walmart, lanţul de magazine fondat în 1945 de Sam Walton, numără astăzi aproape 12.000 de magazine la nivel global şi generează anual venituri de peste 500 de miliarde de dolari.

Ben Walton, nepotul de 44 de ani al lui Sam Walton, deţine Zoma Capital, un vehicul financiar care investeşte în sectoarele energiei şi apei. Steuart şi Tom, veri ai lui Ben, au achiziţionat brandul britanic de biciclete Rapha contra sumei de 225 de milioane de dolari.

Tom deţine şi Ropeswing Group, companie ce operează un lanţ de restaurante care se adresează milenialilor.Toate aceste iniţiative investiţionale îi bucură pe consilierii financiari ai familiei Walton, care consideră că diversificarea portofoliului investiţional reprezintă singura metodă prin care averea celei mai bogate familii din lume poate fi asigurată.

Cu toate acestea, acţiunile deţinute în alte afaceri decât Walmart reprezintă în prezent doar o mică parte din averea totală a familiei. Este totuşi un lucru pozitiv că noile generaţii vin cu idei proprii de afaceri, scriu cei de la Bloomberg, în condiţiile în care aproximativ 3,4 mii de miliarde de dolari urmează să fie transferate către moştenitorii în următoarele două decenii.

sursa: businessmagazin.ro

Citeste si: Atentie, se ridica masini! Primaria Capitalei a facut anuntul

Citeste si: Genial! Ce mesaj le-a lasat politistilor o tanara din Baia Mare, care a parcat masina fara sa plateasca

Citeste si: Declaratia socanta a criminalului din Caracal. A dormit cu Alexandra in pat. Avocatul lui Dinca a povestit tot

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Exista DOVEZI! Dinca a avut mai multe victime. Autoritatile sunt in alerta

RECORD NEGATIV la ATI - România sare de 1.500 de internați: 129 de decese, în 24 de ore

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

HALUCINANT: Se vrea inchiderea cazului Caracal! "Sistemul a invins, mortul este vinovat si Dinca este DOAR un psihopat"

Ce faci daca ai fost expus la radiatii? Masurile care iti pot salva viata in cazul unui dezastru nuclear

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies