Exista DOVEZI! Dinca a avut mai multe victime. Autoritatile sunt in alerta

Acestea sunt dovezile care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. Anchetatorii au găsit indicii care îi duc spre o a treia victimă. Este alertă printre oamenii legii.


In articol:

Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Obiectele găsite în mașina monstrului conduc către o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă.

Deocamdată, nu se știe cui aparțin acestea. Este vorba despre un cercel și o poșetă, care nu sunt nici ale Alexandrei și nici ale Luizei, adolescente pe care bărbatul de 66 de ani a spus la audieri că le-a ucis. Procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză, potrivit capital.ro

Obiectele ridică multe semne de întrebare pentru că părinții celor două victime nu le recunosc. Incertitudinea din spatele analizelor genetice, care nu au putut stabili ADN-ul, pentru că oasele din pădure erau prea arse, conturează și mai mult ideea celei de-a treia victime.

Când au percheziţionat maşina lui Gheorghe Dincă prima oară, anchetatorii au găsit la suprafaţă un cercel cu pietre argintii, pe care mama Alexandrei Măceșanu l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale.

Anchetatorii au găsit atunci şi o poşetă albastră, despre care nici mama Alexandrei, nici cea a Luizei Melencu nu le-au recunoscut. Nici până acum nu a fost găsit rucsacul pe care Luiza îl avea la ea în ziua dispariţiei.

Ulterior, la o nouă serie de percheziţii în maşină, după ce au demontat până la schelet autoturismul, anchetatorii au găsit un alt cercel, diferit de primul, cu un ornament negru. Obiectul nu a fost recunoscut de niciuna din mamele fetelor pe care Dincă a spus că le-a ucis.

Pentru a înţelege cui aparţin aceste două obiecte, echipa care cercetează acest caz le-a trimis pentru a fi expertizate, pentru a stabili dacă probele ADN obţinute se potrivesc cu celor două fete sau se pune problema unei a treia victime.

sursa: capital.ro

Citeste si: HALUCINANT: Se vrea inchiderea cazului Caracal! "Sistemul a invins, mortul este vinovat si Dinca este DOAR un psihopat"

Citeste si: De ce nu a fost Viorica Dancila prezenta la intalnirea de coalitie PSD-ALDE

Citeste si: Alertă meteo! Vremea se schimba radical: revine canicula

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate