Câți bani a făcut, de fapt, Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi. Stilista bărbaților a spus adevărul la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Author: Diana Tilă

Adina Buzatu este invitata din această seară la emisiunea ''40 de întrebări cu Denise Rifai''.

Adina Buzatu a intrat sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute despre ea. Celebra stilistă răspunde celor mai picante întrebări puse de prezentatoarea TV. 

Citește și: Care este secretul relației dintre Adina Buzatu și fostul ei soț, Cenap Arzan? Acesta este un cunoscut afacerist turc

Câte milioane a făcut Adina Buzatu din fier vechi? 

Pare greu de crezut, dar Adina Buzatu, stilista bărbaților, și-a câștigat primii bani la 14 ani. Aceasta spăla parbrize împreună cu o prietenă. Aceasta și-a dorit de mică să fie independentă, iar banii i-au adus o satisfacție extraordinară. Astfel, la puțin timp după majorat, vedeta s-a lansat în afaceri cumpărând și vânzând fier vechi.

Citește și: Adina Buzatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La 18 ani, plină de ambiție, Adina Buzatu s-a lansat în afaceri. Aceasta cumpăra și vindea fier vechi. Această afacere de care s-a ocupat până la vârsta de 21 de ani i-a adus câștiguri semnificative și multă experiență în afaceri. 

În cadrul emisiunii ''40 de întrebări cu Denise Rifai'', Adina Buzatu a dezvăluit câți bani a făcut din fier vechi și cine a ajutat-o în această afacere, având în vedere că nu prea era un domeniu pentru femei.

''Nu am făcut milioane, am făcut bani, dar nu milioane. La vremea respectivă, 1 milion de euro era o sumă... nici nu te puteai gândi că poți să-i numeri, dar am câștigat ok. Exportam din portul Constanța și o firmă mare, ca exportator de fier vechi. Conjunctura m-a ajutat, iar tatăl Sarei avea relații externe, apropo de acest domeniu, eu aveam relațiile interne. Ni s-a potrivit să facem acest business, business pe care eu l-am început'', a mărturisit Adina Buzatu.

Citește și: De la spălat parbrize, la stilistă de succes! Cum și-a construit Adina Buzatu o carieră în domeniul modei