Cați bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune? Răspunsul cât se poate de sincer al vedetei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 dec 2021, 00:57

Andreea Mantea, dezvaluiri despre castigurile din proiectele TV

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a recunoscut ca mereu a castigat bani multi din televizune, insa acum a ajuns sa apeleze la credite.

S-a spus despre Andreea Mantea că la un renumit show matrimonial la care a participat în trecut, a fost remunerata cu 45 000 de euro. Jurnaliștii au susținut că și pentru alte proiecte TV, ai fost remunerata la fel de bine, totodată numele vedetei Kanal D aflandu-se printre cele mai bine plătite prezentatoare de televiziune.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

40 de intrebari cu Denise Rifai. Cati bani ai castigat din televiziune?

"Așa cum spuneam, puteam să am foarte mulți bani, clar nu m-a dus capul să îi strâng. Am vrut afaceri. Am castigat foarte mulți, însă nu am știut să-i prețuiesc. N-am știut să am grija să mă feresc de tot felul de capcane, n-am știut să îmi găsesc o contabila buna. Am crezut în tot ce zboară, am preferat să ajut extrem de mulți oameni.

Pe mine nu mă interesa, am o casa, am căldură, oamenii ăștia nu au căldură, nu au ce să mănânce, lasă că le dau lor. Au fost n motive să renunț la banii pe care îi câștigam gandindu-mă că sunt atât de tânără și că am o viață înainte și că am doua mâini și doua picioare că pot să am orice job și că pot căștiga bani și că nu e musai să îmi pun bani deoparte.
Și mare greșeală am făcut pentru că încet-încet am ajuns să apelez la credite și chiar daca am un salariu bun, eu tot aleg să fac un credit și spun și de ce, nu pot să strâng bani. Daca strâng bani pentru altcineva pot, daca îi strâng pentru mine, da, nu pot. Da, mă opresc."

Andreea Mantea a raspuns intrebarilor puse de Denise Rifai

Considerată drept una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, Andreea Mantea este pregătită să se dezvăluie în fața publicului, într-o ediție cu totul specială a

emisiunii.  Și-a dorit să devină actriță și a ajuns să performeze în televiziune, domeniul în care și-a construit o carieră de succes. În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, David, care a devenit și centrul universului ei.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!