Ana Morodan și-a pierdut tata, bunicul și bunica într-o săptămână! Cum au marcat-o aceste tragedii! "Contesa digitală" a spus totul!

,
Ana Morodan

Ana Morodan și-a pierdut tatăl, bunicul, bunica și mama

[Sursa foto: Facebook Ana Morodan]

Ana Morodan (36 de ani) a trecut prin numeroase tragedii până la vârsta aceasta. A vorbit despre ele la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Ana Morodan și-a pierdut tatăl, bunicul și bunica în decurs de numai o săptămână. În această săptămână mama ei se afla în spital, diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar Ana Morodan s-a ocupat singură de toate înmormântările celor dragi.

"Cum v-au marcat 3 înmormântări într-o săptămână?", a întrebat-o Denise Rifai pe Ana Morodan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai.

"Aș putea să spun că nu m-au marcat nicicum pentru că fix în săptămâna respectivă aveam cursul de marcă personală, dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile.

Prietenul meu de la pompe funebre, ne-am împrietenit, că eram de aceeași vârstă, zicea: <Cum adică a murit taică-tu, glumești, fugi acasă, că nu mă ocup de glume>.

Ulterior am fost mai marcată, a decedat și mama mea, am decis să închei o relație de 8 ani jumate, s-au întâmplat toate într-o durată scurtă de timp, un an. A fost o perioadă complicată, aveam și anxietate, nu înțelegeam nici de ce am anxietate. A fost un pic complicat atunci, da, destul de greu de dus, dar că acel greu a fost conștientizat abia acum.

Anul trecut mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, relația pe care am avut-o, mi-am dat seama că a fost un doliu reprimat".

Cu mama bolnavă de cancer, Ana Morodan a trebuit să se ocupe singură de toate cele 3 înmormântări din acea săptămână neagră: a tatălui ei, a bunicului și a bunicii. Ulterior s-a ocupat și de înmormântarea mamei, care a murit la scurtă vreme de aceste 3 tragedii petrecute într-o săptămână.

Ana Morodan a povestit că a învățat toate datinile legate de înmormântări de la firma de pompe funebre.

Citeste si: Ce vârstă are și cine este, de fapt, Ana Morodan. Totul despre „contesa digitală”

Ana Morodan a recunoscut: A simțit moartea mamei ca pe o eliberare!

"Contesa digitală" a recunoscut în emisiunea Anei Morodan că a simțit moartea mamei ei ca pe o eliberare. Vedeta a mărturisit că ultimele luni din viața mamei sale au fost foarte dureroase.

"Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?", a întrebat-o Denise Rifai pe Ana Morodan.

Ana Morodan despre moartea mamei ei

Ana Morodan a dezvăluit că a simțit moartea mamei ei ca pe o eliberare

[Sursa foto: Kanal D]

"Da. Chiar da! În primul rând am simțit-o pentru ea, acea eliberare. În al doilea rând pentru mine, a fost îngrozitor să văd așa ceva.

Mama a fost diagnosticată cu cancer la 7 organe. În ultima săptămână nu mai mânca decât înghețată. Și s-a dus splendid, exact fiind maică-mea, splendid.

A spus, tot așa, cuvinte puține, care sunt esențiale pentru viața mea sau pentru mine și s-a dus.

M-am bucurat, sincer, nu mai puteam să o văd așa. Nu era viață ce trăia, nu mai era viață!

Mi-a spus chiar înainte să se ducă de tot, cu două minute înainte... Mi-a zis: Ana, să fii bună că viața e grea! Să fii bună cu toată lumea și să te lupți.

Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui" , a spus, cu lacrimi în ochi, Ana Morodan, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Ana Morodan se laudă că are cinci iubiți. După ce a pus capăt unei relații de opt ani, admiratorii au început să roiască în jurul ei

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce vârstă are și cine este, de fapt, Ana Morodan. Totul despre „contesa digitală”

'Linia roșie' între SUA și Rusia rămâne închisă: 'Nu vedem nici cea mai mică dorinţă' (vice-ministru rus de externe)

Ce vârstă are și cine este, de fapt, Ana Morodan. Totul despre „contesa digitală”

Ana Morodan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies