Câte kilograme are Deea Codrea la mai puțin de o săptămână după ce a născut! Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” arată impecabil

,
Deea Codrea

Câte kilograme are Deea Codrea la mai puțin de o săptămână după ce a născut! Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” arată impecabil

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, emisiunea fenomen de modă difuzată la Kanal D, a născut în urmă cu o săptămână un băiețel perfect sănătos. Vedeta a reușit să revină la silueta ei de invidiat într-un timp foarte scurt.


In articol:

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, emisiunea fenomen de modă difuzată la Kanal D, a născut în urmă cu o săptămână un băiețel perfect sănătos.

Vedeta a reușit să revină la silueta ei de invidiat într-un timp foarte scurt.

Câte kilograme are Deea Codrea la mai puțin de o săptămână după ce a născut! Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” arată impecabil

Deea Codrea, cât timp a fost însărcinată, a ajuns la greutatea de 60- 62 de kilograme. La șapte zile după ce a născut, vedeta a slăbit rapid, ajungând la 54 de kilograme.

Deea Codrea a publicat o fotografie cu ea, scriind un mesaj despre Iian, fiul ei, care a împlinit o săptămână.

Deea Codrea

Deeea Codrea arată impecabil după naștere

[Sursa foto: Instagram]

„Astăzi, Baby Iian împlinește o săptămână de când ne bucură viața cu totul și da, știu, nu tot timpul va fi lapte și miere, nu tot timpul va fi ușor și cu siguranță ne vom întâlni cu o mulțime de provocări pe drumul ăsta, dar nimic nu va șterge zâmbetul de pe fața noastră atunci când îl privim.

Citeste si: Ruxi Opulenta s-a îmbrăcat mult prea sumar și a scandalizat pe toată lumea: ''Din respect pentru...''

Este perfectul nostru! Azi noapte, întâmplător sau nu, fix la ora 04:01, ora la care s-a născut Iian, îl alăptam, mă uitam la ceas și am început să plâng și să îmi repet că acest copil este parte din noi, bucățică mică din bucățele mai mari.

Ne întrebam, înainte să vină pe lume, cum le vom împărți pe toate, ieri am reușit să ieșim cu el la plimbare, să rezolvăm niște chestii logistice pe la bancă și să îmi fac și câteva poze, iar la toate aceste "Cum-uri", în viața mea, există un răspuns permanent: @andrei_stoian. Nimic nu-i greu în doi, pur și simplu orice provocare ne găsește zâmbind la sfârșit, că a fost, că a trecut și că noi ne suntem! Azi sunt recunoscătoare, pentru tot și încă puțin”, a scris Deea Codrea, pe Instagram.

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, sâmbătă, 16 octombrie 2021- VIDEO O gală incendiară!

Deea Codrea a născut în apă. Cum a decurs tot procesul

Deea Codrea a explicat, înainte să nască, modul în care o va face. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a ales să nască în apă. În urmă cu șapte zile, pe data de 9 octombrie, a sosit pe lume Iian.

Deea Codrea

Deea Codrea, Iian și soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Deea Codrea a vorbit despre cum este să naști în apă, dar și despre cum se simte Iian, pe Instagram.

„Suntem bine, Iian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3kg 850, azi noapte la 4.01, alături de cel mai bun tătic din lume” a transmis Deea Codrea, pe Instagram.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Raluca Dumitru, in lacrimi! Criticile juratilor sunt din ce in ce mai aprige! "Sa faca ceva! Sa dovedeasca ca isi merita locul aici!"

Adrian Mititelu provoacă cutremur în fotbalul românesc: dețin această informație!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ruxi a răbufnit la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am luat foc, de data asta chiar am luat foc!” Comentariile colegelor au scos-o din minți!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies