Catalin Cazacu, atac subtil la Vladimir Draghia! "Mi-as fi dorit ca si destinatia banilor sa se afle dupa ce se castiga premiul!" Iata cum a comentat campionul Exatlon, declaratia celui pe care il considera bunul sau prieten!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2018, 14:44
Foto(6)

Vladimir Draghia a fost surprins sa afle despre modul in care a reactionat fostul lui coechipier la adresa sa.

Invitat in platoul "WOWbiz", Vladimir Draghia a precizat faptul ca a luat hotararea de a dona marele premiu de 100000 de euro chiar cu ceva timp inainte de a pleca in Republica Dominicana, pe cand se antrena. La acea vreme, Vladimir avea de gand sa doneze doar jumatate din premiu, insa apoi, pe la jumatatea competitiei, sportivul a hotarat sa doneze intreaga suma, catre Fundatia "MagiCamp", pentru a veni in ajutorul copiilor bolnavi de cancer.

"Pe la jumatatea competitiei, cand mi-am dat seama ca am luat multe din Exatlon, la care nu ma astepta, am luat decizia de a dona banii! Pentru ca eu de cativa ani ma implic in mai multe activitati, in cadrul mai multor fundatii! Am facut voluntariat acolo! Si mi s-a parut ca la "MagiCamp" ar fi cel mai mult nevoie de banii astia!", a spsu Vladimir Draghia.