Catalin Botezatu, EXASPERAT de o concurenta: "Bine ca n-ai venit ca bunica cu BUDIGAI pe tine. Cum sa te incapa...!"

Catalin Botezatu a organizat o sedinta foto cu totul si cu totul speciala pentru concurentii care asipra la statutul de Supermodele.

Catalin Botezatu a vrut ca modelele sale sa defileze fix pe o trecere de pietoni, intr-una din cele mai circulate intersectii din Bucuresti. Insa pana sa inceapa defilarea, fetele au avut nevoie de coafuri speciale si bineinteles costume care sa le puna in valoare. Astfel, in timpul pregatirilor pentru marea defilare, concurentii au avut un SOC cand au vazut costumele care le-au fost destinate.

Fetele au avut si ele primele reactii din care se vedea clar stanjeneala. Nici nu prea au stiut cum sa se imbrace cu rochiile atat de sofisticate pe care Catalin le-a pus la dispozitia lor, mai ales ca erau cu vedere la anumite parti intime. Enervat de situatia creata, Bote s-a rastit la una din concurente care venise cu desuuri mult mai groase pe ea, iar corsetul destinat ei nu o mai incapea. VEZI REACTIA HILARA DAR IN ACELASI TIMP DURA A DESIGNERULUI IN VIDEO ALATURAT!##VIDEO132553##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate