Cătălin Botezatu, declarații emoționante! Cum a aflat designerul că are cancer: "După ce am terminat analizele…"

,
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu, declarații emoționante! [Sursa foto: Facebook]

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați oameni din showbiz-ul românesc. Are mii de admiratori, însă puțini sunt cei care știu detalii din viața sa personală.


In articol:

Cătălin Botezatu a făcut declarații sincere despre boala grea cu care s-a confruntat. Creatorul de modă spune că a luptat enorm pentru a învinge cancerul. Cum a aflat acesta că are cancer și prin ce schimbări majore a trecut?

Cătălin Botezatu
Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Secretul lui Cătălin Botezatu: Cine este și cum arată fratele lui?

Medicii au crezut că are apendicită

Cătălin Botezatu a povesteit că a fost un adevărat șoc pentru el să afle că are cancer, mai ales că el obișnuia să meargă permanent la doctor pentru analize sau controale, așa a și aflat că suferă de această boală. Juratul de la ”Bravo ai stil” a aflat că are cancer în urma unui control de rutină.

”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită.

M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a ales moștenitorul! Cui îi va lăsa creatorul de modă averea sa de milioane de euro, prin testament

Creatorul de modă a trecut prin cinci operații și a învins lupta cu boala nemiloasă. Acum, după ce și-a revenit și și-a recăpătat stilul de viață, designer-ul susține că se simte mândru de el și că de fiecare dată se laudă cu reușita sa.

La rândul său, Botezatu a ajutat și alți oameni care s-au aflat în situația sa.

”Când treci prin 5 operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întamplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta.

Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine.”,  a mai adăugat celebrul designer.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp! Motivul pentru care artistul vrea să apeleze la o astfel de intervenție

Papa Francisc, revoltat de atitudinea tinerilor: 'Mulţi nu au curajul să se căsătorească' / Sfatul pe care îl oferă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil! este însărcinată cu primul copil. Ce mesaj i-a transmis Silvia Popescu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies