Cătălin Botezatu și-a ales moștenitorul! Cui îi va lăsa creatorul de modă averea sa de milioane de euro, prin testament

Author: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 14:30
Cui ii lasa Catalin Botezatu mostenire averea sa

După momentele umplite prin care a trecut după a doua operație de cancer, Cătălin Botezatu a decis cui îi va lasă averea făcută din modă.

Cătălin Botezatu a decis deja cui îi va lăsa moștenire averea, după moartea sa. Celebrul creator de modă a decalrat că și-a făcut deja testamentul. El va lăsa milioanele de euro pe care le-a strâns până acum unor persoane foarte apropiate, dar și unor instituții din țară și din străinătate.

Cui îi va lăsa Cătălin Botezatu averea de milioane de euro ca moștenire

Creatorul de modă s-a confruntat cu probleme de sănatate grave, atât de natură fizică cât și psihică, însă a reușit să își revină. Cu toate acestea, designerul este mereu pregătit pentru ce e mai rău, așa că și-a întocmit deja testamenul.

Cătălin Botezatu a făcut cea de-a doua operație pentru cancer în Turcia.  După ce specialiștii turci i-au găsit o tumoră canceroasă și i-au extirpat jumătate de colon, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

Deşi a răspuns foarte bine tratamentelor, după operația care a avut loc în urmă cu un an, designerul a avut nevoie de o altă intervenție.

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

În 2019, după o altă operație, creatorul de modă spunea că o parte din averea lui se va duce către scopuri caritabile, iar restul este canalizat către o persoană dragă. Botezatu mai spunea că părinţii lui nu au nevoie de bani, deoarece au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii lui sunt asiguraţi. 

Citeste si: Catalin Botezatu, marturisiri incredibile despre Bianca Dragusanu! "Bianca e creatia mea!" Celebrul designer are inca sentimente pentru fosta lui iubita?

Designerul a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele de socializare că se simte bine după operație, dar îi este foarte greu să respecte recomandările medicilor, mai ales în ceea ce privește evitarea factorilor de stres. 

„N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune stai acasă să te odihnești! Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a spus Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu: "Exagerează, nu-mi place"

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!