Cât costă o vacanță la Disneyland cu tot cu bilete de avion pentru o familie cu doi copii

,
Disneyland Paris
Disneyland Paris[Sursa foto: Facebook]

O vacanță la Disneyland Paris este visul oricărui copil. Iată cât ar costa îndeplinirea lui.


In articol:

Cu toții am crescut cu poveștile cu Mickey și Minnie Mouse, cu Goofy și Donald Duck. Experiența de a-i întâlni în "persoană" îi atrage pe copii, mai ales că parcurile de distracții de la Disneyland sunt impresionante.

Dar, ca în cazul fiecărei excursii, trebuie luate în calcul costurile, iar în privința unei vacanțe la Disneyland Paris acestea nu sunt deloc de neglijat.

Biletele de avion dus-întors pentru o familie cu doi copii, la o companie low-cost, ar fi de circa 400 de euro. Având în vedere că în cadrul Disneyland Paris sunt două parcuri de distracții, Disneyland Park și Walt Disney Studios Park și, cel mai probabil, vreți să le vizitați pe amândouă numai intrările în parcurile de distracții vă vor costa, în câteva zile, în jur de 500-600 de euro pentru doi adulți și doi copii.

Cazarea, timp de 5 nopți, în apropiere de Disneyland vă va mai costa în jur de 300 de euro. Așadar, am ajuns deja la 1.200-1.300 de euro în cazul în care vreți să petreceți 5 zile la Disneyland Paris.

La aceste costuri se adaugă cele pentru mâncare, răcoritoare și alte lucruri pe care dumneavoastră și copiii le doriți, printre care și suveniruri. Mai adăugăm, astfel, minim 300-400 de euro. Așadar, o vacanță la Disneyland Paris cu doi copii v-ar costa minim 1.500 de euro și ar putea ajunge chiar și la 1.700-1.800 de euro.

Disneyland Paris
La Disneyland Paris îi puteți întâlni, printre alții, pe Minnie și pe Donald Duck[Sursa foto: Facebook]

Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță în 2021

Guvernul a decis să acorde și în acest an vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei. Voucherele pot fi folosite doar în cazul în care alegeți o destinație de vacanță din țară.

„Măsura menţinerii acordării voucherelor de vacanţă în cuantum de 1.450 lei, până la data de 31 decembrie 2021 (...) va sprijini industria ospitalităţii puternic afectată de efectele pandemiei Covid-19, în sensul recuperării pierderilor suferite ca urmare a suspendării activităţii structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi/sau alimentaţie publică sau a restrângerii circulaţiei persoanelor în anumite zone cu grad de infectare ridicat”, se arată într-un proiect de act normativ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Având în vedere criza economică declanșată de pandemia de Covid-19 cu care ne confruntăm, Guvernul a decis înghețarea salariilor angajaților de la stat pentru acest an și suspendarea aplicării pensiilor speciale pentru primari până la 1 ianuarie 2022.

Citeste si: Horoscop joi, 14 ianuarie 2021. Motive de bucurie pentru cei născuți în această zodie

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pe ce dată pică Paştele ortodox şi catolic în 2021. Cum se calculează data

Economia zonei euro accelerează cu viteză spre recesiune la început de an

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

E oficial! Când se întorc elevii la școala fizică! Ministrul Educaţiei a făcut marele anunţ!

Zile libere 2021! Câte zile libere legale vom avea anul acesta! 24 ianuarie, prima zi libera din an

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies