E oficial! Când se întorc elevii la școala fizică! Ministrul Educaţiei a făcut marele anunţ!

,
cand se deschid scolile
Se deschid şcolile pe 8 februarie

Şcoala online se va prelungi până pe 8 februarie 2021. Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Educaţiei.


In articol:

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei a făcut anunţul, elevii vor continua şcoala în mediul online până pe 8 februarie 2021, decizia a fost prelungită prin Ordonanţă de Urgenţă.

Elevii vor învăţa de acasa până pe 8 februarie

Elevii vor învaţa de acasa până pe 8 februarie. Ministrul Educaţiei a declarat că, potrivit reglementărilor adoptate miercuri în şedinţa de Guvern, elevii vor urma cursurile online în perioada 11 ianuarie-8 februarie.

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că doreşte ca semestrul doi să decurgă normal. El doreşte ca elevii să revină la cursuri în format fizic. De asemenea, ministrul Educaţiei a mai spus că în a doua jumătate a lunii ianuarie va avea loc o nouă ședință pentru a analiza cum se vor efectua cursurile după data de 8 februarie. 

Citeste si: Ministrul Educației, anunț de ultimă oră: „Voi demisiona dacă...” Ce urmează?

Cum se vor susţine examenele în anul 2021

Ministrul Educaţiei a fost întrebat dacă în anul 2021 se vor da toate examenele ca şi până acum. Sorin Cîmpeanu a precizat că toate examenele se vor da cum s-au dat şi în 2020.

"Nu am anunțat până acum și avem deja mai puțin de 6 luni până la organziarea examenului de Evaluare Națională.

Examenele naționale să se dereuleze. Sau derulat și în 2020. Ne dorim să se deruleze în maniera pe care o cunosc elevii.”  a declarat Ministrul Educației pentru Antena3.

Ministrul Educației a afirmat că dacă vor mai exista schimbări, acestea vor fi anunțate și vor fi luate și în interesul elevilor.

Totodată, Sorin Cîmpeanu a mai precizat că joi, vor avea loc consultări cu toate asociaţiile sindicale, cu Consiliul Elevilor din România, cu Consiliul Rectorilor şi Asociatia Părinţilor, pentru a pune la punct toate detaliile pentru începerea cursurilor. 

Citeste si: Care este programul vacanțelor elevilor și studenților în 2021. Calendarul complet

 

Citește-ne pe
Citește și:

Școlile rămân închise! Când ar putea fi redeschise

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Ministrul Educației, anunț de ultimă oră: „Voi demisiona dacă...” Ce urmează?

Care este, de fapt, motivul pentru care elevii vor avea două vacanțe de Paște în 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies