Cât costă, de fapt, un apartament cu două camere în Ferentari

,

Un apartament cu două camere în Ferentari costă mult mai puțin, spre deosebire de locuintele din alte cartiere. Bineînțeles că prețurile diferă și în funcție de zona exactă, dar și de tipul de bloc în care vreți să vă mutați.


In articol:

Cartierul Ferentari este situat în sectorul 5 din București și este una dintre zonele mai ieftine ale capitalei. Așadar, dacă vreți să vă cumpărați un apartament cu două camere în Ferentari, veți plăti, cu siguranță, mult mai puțin, față de alte cartiere din București. 

Ferentari, o zonă izolată a capitalei

Cine stă în București știe deja că Ferentari este o zonă rău famată a capitalei. Și ca și cum această reputație negativă nu ar fi suficientă, cartierul nu are nici linie de metrou, ceea ce automat îl trece pe lista zonelor nu foarte căutate. 

Situat în sectorul 5, Ferentari se învecinează cu Giurgiului și cu Autobuzul și este aproape de cartierul Rahova. A fost construit pe Calea Ferentarilor și pe Prelungirea Ferentari.

Locuitorii din această zonă sunt oarecum izolați de restul orașului, în condițiile în care nu au posibilitatea de a ajunge repede în centru. Asta pentru că nu există mijloace de transport în comun care să asigure legături rapide cu zonele importante ale capitalei. 

În Ferentari există tramvaiele 8, 11 și 23, dar și autobuzele 117, 139, 141, 220 și 323. Dacă luăm în calcul toate aceste aspecte, nu este de mirare că apartamentele din acest cartier au prețuri mult mai mici, spre deosebire de alte zone ale capitalei. 

Prețurile apartamentelor din Ferentari

Dacă vreți să vă cumpărați o locuință în Ferentari, trebuie să știți că prețul unei garsoniere pornește de la 14.000 de euro. Ce-i drept, este vorba despre o locuință de 16 metri pătrați. 

În ceea ce privește un apartament cu două camere în Ferentari, îl puteți găsi și la 37.000 de euro. Asta înseamnă jumătate din suma pe care ar trebui să o plătiți pentru același tip de locuință în oricare alt cartier din capitală. 

La această sumă, vă puteți cumpăra o locuință de 40 de metri pătrați, suprafață utilă, iar apartamentul este semidecomandat, dar se află în bloc nou. 

Dacă vreți un apartament cu 3 camere, prețurile pornesc de 48.000 de euro, dar pot ajunge și la 100.000 de euro, în funcție de zona exactă, dar și se suprafața locuinței. 

Cele mai ieftine apartamente sunt cele din blocurile vechi, în timp ce o astfel de locuință situată într-o clădire nouă și mobilată lux poate să coste chiar și 115.000

de euro. Ce-i drept, acest tip de apartament are o suprafață de 93 de metri pătrați și este și aproape de transportul public. 

O astfel de locuință se găsește, de exemplu, în blocurile nou contruite la intersecția Șoseaua Sălaj cu Calea Ferentari.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox 14 aprilie 2021: Creștinii ortodocși praznuiesc un mare Sfânt român!

S-a decis: Săptămâna viitoare se decide viitorul lui Vlad Voiculescu

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Adriana Iliescu, momente dramatice! Iata ce lovitura crunta a primit femeia la 82 de ani!

Mellina a trecut prin clipe de cosmar! Razboinica a fost la un pas de moarte! Iata ce tragedie i-a marcat existenta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies