O familie din cartierul bucurestean Rahova, terorizata de fenomene stranii!

Pietre cazute parca din cer si incendii inexplicabile. Obiecte stranii aparute din senin in mancare si siluete care apar si dispar.

Timp de aproape doua luni, o familie din cartierul bucurestean Rahova a fost terorizata de fenomene stranii. Bietii oameni au chemat si preotii si militia, dar nimeni nu a gasit nicio explicatie pentru ceea ce se intampla!

Niciodata nu va uita domnul Ilie fenomenele inspaimantatoare la care a fost martor, in calitate de prieten al copiilor familiei Chivu care locuia pe Soseaua Salaj, la numarul 244.

Casa pe care o vedeti in imagini a fost locul in care au avut loc intamplarile halucinante. Din senin, pe 28 septembrie 1968, membrii familiei Chivu au vazut cum pietre din cuart incep sa cada parca de nicaieri. Nu a fost nicio vedenie, geamurile s-au spart pur si simplu.

7 saptamani au durat fenomenele infricosatoare. Incendii instantanee cuprindeau mobilierul, iar corpuri straine- crengute si o proteza dentara, apareau in oala de mancare. Iar grozaviile nu s-au oprit aici.

Locatarii au inceput sa vada o silueta care aducea cu o batrana din vecinatate. Doua luni au trait oamenii in teroare. Au venit si preoti sa descante locul. Au anchetat pana si militienii. In zadar!

Lantul de fenomene paranormale s-a intrerupt abia dupa ce o femeie din imobil, Maria Potop, a ingenunchiat in fata unei icoane.

Caliopi Maria, fiica ei, epileptica si instabila psihic, se afla in apropiere. Toti au crezut ca ea este cea care a dat nastere acestui fenomen de tip Poltergeist.

Domnul Ilie cunoastea bine familia, dar nici acum, dupa 47 de ani nu-si explica ce s-a intamplat. Isi aminteste ca tot cartierul fusese cuprins de panica.

Din casa bantuita nu a mai ramas astazi aproape nimic acum. Nu mai locuieste nimeni aici. Spatiul e depozit si magazin cu materiale de constructii.
Grinzile putrezite si cateva ferestre vechi si sparte pe alocuri te duc cu gandul la zilele ingrozitoare din 1968.

Nu e localnic mai in varsta care sa nu-si aminteasca intamplarea. Putini, insa, sunt cei care cred ca s-a petrecut aievea.
De alta parere sunt, insa, specialistii care au incadrat fenomenele in cele de tip  Poltergeist. Iar cei pentru cei care cred ca paranormalul exista cu adevarat, Antiaeriana-Salaj este doar una dintre cele noua zone din Capitala in care se afla „Portile Timpului”.

Ce s-a intamplat in realitate pe soseaua Salaj  la numarul 244 nu vom sti probabil niciodata  cu adevarat. Cert este ca acest fenomen a fost investigat la vremea respectiva de militie, dar nimeni nu a putut demonstra ca e vorba de o inselatorie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate