Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 iun 2024, 08:46

Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi

Sursa: Facebook Ana Maria Barnoschi

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău formează o relație de aproximativ doi ani, iar în urmă cu câteva zile, cei doi s-au căsătorit civil.

Ana-Maria Barnoschi face parte din echipa Kanal D, iar oamenii o îndrăgesc pentru naturalețea ei, dar și pentru râsul ei inconfundabil, astfel, pe parcursul anilor aceasta și-a deschis sufletul în nenumărate rânduri despre viața ei privată. După multe relații fără final fericit, aceasta l-a întâlnit pe Vlad Bălău, cel ce i-a devenit soț în urmă cu câteva zile. Iată cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi.

Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău forează o relație de aproximativ doi ani, povestea lor de dragoste a început pe rețelele sociale, acolo unde bărbatul a făcut primul pas și i-a scris acesteia. După nenumărate discuții, cei doi s-au întâlnit în persoană și au început să realizeze că există o frumoasă conexiune și legătură între ei, moment din care au decis să ducă relația la nivelul următor.

În anul 2023, Ana-Maria Barnoschi a fost cerută în căsătorie de către Vlad Bălău, atunci când acestea se aflau în vacanță. Cererea în căsătorie a avut loc într-un loc de vis, în Grecia, mai exact în Santorini, iar Ana, cu multe emoții a acceptat să devină soția bărbatului. În urmă cu câteva zile a avut loc cununia civilă a Anei-Maria Barnoschi, iar rochia pe care aceasta a purtat-o a fost ieșită din comun datorită culorii pe care a ales-o.

Citește și: Imagini emoționante de la nunta lui Bursucu! Prezentatorul TV și iubita lui au devenit soț și soție într-un cadru de poveste

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Ana-Maria Barnoschi a optat pentru o rochie turcoaz deschis, care să îi scoată în evidenți corpul, mai exact picioarele lungi și talia subțire cu care se poate mândri. Rochia purtată de vedeta Kanal D a fost creată de către Clara Rotescu, o creatoare de modă româncă, iar deși nu se cunoaște exact prețul pe care Ana-Maria Barnoschi l-a plătit pentru rochie, pe baza rochiilor prezentate de aceasta în ultimele colecții, suma a fost între 3.000

și 8.000 de lei. 

Pentru a se concentra pe delicatețea și eleganța ei, Ana-Maria Barnoschi a decis să asorteze rochia cu o pereche de mănuși din dantelă albă, iar buchetul a fost unul simplu, dar de efect, fiind realizat din trandafiri albi.

Cât a costat costumul lui Vlad Bălău?

Nici Vlad Bălău nu s-a lăsat mai prejos, fiind atent la fiecare detaliu al costumației sale din ziua cea mare.

Acesta a optat pentru un costum în aceeași nuanță de turcoaz deschis, pentru care a plătit 3.825 de lei pentru sacou și aproximativ 1.000 pentru pantaloni, iar cămașa albă purtată a costat aproximativ 600 de lei.

Pentru a îmbina toate elementele ținutei într-un mod armonios, Vlad Bălău a decis să poarte o pereche de Loafer Suede Slip-on maro, ce mai adaugă 1.400 de lei la ținuta mirelui. În total, pentru cununia civilă bărbatul a scos din buzunar aproximativ 6.825 de lei, adică 1.367 de euro, potrivit redactia.ro