Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău au devenit oficial soț și soție! Cei doi au avut ținute asortate și au atras toate privirile

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iun 2024, 11:57

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău au devenit oficial soț și soție! Cei doi au avut ținute asortate și au atras toate privirile

Sursa: Instagram

Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi au spus marele „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă, iar familia și prietenii le-au fost alături.

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău sunt acum soț și soție. În ziua cea mare, prezentatoarea de la Kanal D și proaspătul ei soț au atras toate privirile încă de când au ajuns la Starea Civilă.

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău au devenit oficial soț și soție

Cei doi au pășit nerăbdători și emoționați, dar încrezători, în fața ofițerului de la Starea Civilă, acolo unde au răspuns cu „Da” la cea mai importantă întrebare din viața lor!

Ana Maria Barnoschi nu a putut păstra un astfel de moment fără să îl împărtășească cu fanii din mediul online, astfel că, pe pagina sa de Instagram, pozele și filmulețele nu au lipsit nicidecum.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, în lacrimi! Vedeta a vorbit despre ultimele clipe din viața tatălui ei: "Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar"

„Ieri a fost despre noi, despre călătoria noastră, despre ultima zi în calitate de domnișoară și prima zi a familiei noastre”, a fost mesajul emoționant transmis de aceasta pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău, ținute asortate

Vedeta de la „Roata norocului” a ales să poarte o rochie scurtă de culoare bleu, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și frumoase și care i-a scos în evidență micuța talie.

De asemenea, la nivelul brațelor, vedeta a purtat mănuși din dantelă, pentru a întregi ținuta și a aduce o notă și mai elegantă.

Ca și accesorii, Ana Barnoschi a ales un set de bijuterii din pietre prețioase, însă cel mai de preț și frumos accesoriu a fost, cu siguranță, zâmbetul.

Nici Vlad Bălău nu s-a lăsat mai prejos. Partenerul vedetei a optat pentru un costum la patru ace, de o culoare verde pastel, la care a ales să poarte o pereche de mocasini maro din piele întoarsă.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bursucu după ce s-a căsătorit: ”Nu am limită” Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme

Pe Instagram, atât fanii, cât și vedetele și colegii Anei de platou s-au grăbit să o felicite: „Felicitări. Casă de piatră!”, a fost mesajul transmis de colegul ei, Bursucu. Raluca Bădulescu a vrut să fie și ea printre primii care îi urează casă de piatră: „Felicităriiiiiii, vă iubesc la infiniiiit”.