Căsătorie în plină pandemie de coronavirus. Modalitatea inedită prin care doi tineri și-au unit destinele

O nuntă cu mulți invitați rămâne doar un vis frumos în această perioadă, însă doi tineri au găsit o altă modalitate pentru a-și uni destinele. Cum arată o căsătorie în plină pandemie de coronavirus?


In articol:

Din cauza coronavirusului au fost anulate o mulțime de evenimente care presupuneau adunarea mai multor persoane, iar în această categorie intră și nunțile.

Citeste si: Rugăciune coronavirus. Patriarhul Daniel a transmis-o tuturor preoților

Căsătorie în plină pandemie de coronavirus

Un cuplu care plănuia să se căsătorească înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus nu a dorit să amâne momentul. Cei doi aveau nunta programată în luna octombrie, dar au decis să grăbească puțin lucurile, având în vedere situația actuală. Astfel, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să găsească o altă modalitate prin care să își unească destinele, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

Citeste si: Noi măsuri în spitale pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus. Ce au decis autoritățile?

Reilly Jennings şi Amanda Wheeler au vrut să devină o familie cu orice preț, astfel că și-au pus hainele de sărbătoare și au rostit cel mai hotărât "DA" din viața lor. Cum a fost posibil? Ei bine, ceremonia a avut loc cu ajutorul unui prieten al cuplului, ofiţer de căsătorie autorizat, care a iești pe fereastra lui și a oficiat ceremonia.

"După o după-amiază sumbră, unul dintre prietenii noştri ne-a trimis mesaje într-o discuţie de grup, anunţându-ne că a fost împuternicit de autorităţi să oficieze căsătorii şi că ar putea face acest lucru pentru noi. Am terminat amândoi programul de lucru, ne-am îmbrăcat, am cumpărat nişte flori şi ne-am îndreptat spre apartamentul din colţ.", a spus Reilly Jennings, potrivit adevarul.ro.

Ceremonia a avut loc astfel de la distanță, fără a pune pe nimeni în pericol, iar martori au fost toți locuitorii blocului în care locuiește cel care a autorizat căsătoria celor doi tineri îndrăgostiți.

 

Citeste si: Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: „Virusul nu se ia de pe haine”

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate