VIDEO Netflix a lansat trailerul documentarului cu Meghan și Harry. Când apare producția

Author: Cristina Mocanu

Netflix a lansat, luni 5 decembrie, trailerul oficial al documentarului care îi are ca protagoniști pe Prințul Harry al Angliei și pe soția acestuia, Meghan Markle.

Sursa: https://pixabay.com/

Netflix a lansat trailerul documentarului cu Meghan și Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi protagoniștii unui documentar, extins pe mai multe episoade, care îi are în plin plan pe membrii Casei Regale a Marii Britanii.

A fost lansat trailerul oficial cu Meghan Markle și Prințul Harry

Netflix a lansat, luni 5 decembrie, trailerul oficial al documentarului care îi are ca protagoniști pe Prințul Harry, al Angliei, și pe soția acestuia, . Potrivit documentarului, Harry îi critică pe membrii Familiei Regale, lucru care cu siguranță nu va fi pe placul acestora. Cel mai dureros va fi, probabil, momentul în care prințul descrie monarhia ca „un joc murdar”.

Lansarea documentarului a fost stabilită la doar trei luni de la decesul reginei Angliei, Elisabeta a II-a, un lucru destul de sensibil, mai ales că este cunoscut faptul că Harry a avut discuții pe tema acestei producții cu regina.

Potrivit trailerul, Harry a vorbit despre suferința pe care au îndurat-o de-a lungul timpului femeile care au făcut și care încă fac parte din monarhia Casei Regale.

Un prieten comun al celor doi, a declarat că aceștia au fost nevoiți să suporte ura și rasismul, în perioada în care Meghan și Harry locuiau în Anglia.

Citește și: Meghan Markle vrea să discute cu Regele Charles al III-lea. Moartea reginei a dus la o reapropiere în familia regală

Când urmează să fie lansat documentarul

Conform platformei, prima parte a documentarului urmează să fie lansată joi, 8 decembrie, la fix trei luni de la decesul reginei.

A doua parte va fi lansată pe data de 15 decembrie 2022, fix în ziua în care Kate Midelton va găzdui un program special de Crăciun, la Abația Westminister.

Primul trailer a fost considerat ca un atac adus asupra Prințului William. Teaserul a fost lansat în perioada în care William și Kate se aflau într-o deplasare în SUA, țara în care Harry și Meghan Markle locuiesc în prezent.

Ducii de Sussex au încasat fabuloasa sumă de 100 milioane de dolari în urma lansării acestui documentar. Acesta va mai conține, de asemenea, și interviuri cu istorici și jurnaliști care vor analiza în mod detaliat, felul în care presa a influențat relația dintre Harry, Meghan și Familia Regală.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cuplul regal a semnat un contract cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show. Cei doi s-au mutat în sudul Californiei după ce au renunțat la calitatea de membri regali cu roluri active în rândul Casei Regale Britanice.

În cadrul trailerului Prințul Harry se destăinuie că se simțea terorizat și îi era teamă ca istoria să nu se repete cu soția sa, la fel cum s-a întâmplat cu mama lui prințesa Diana, care a decedat în urma unui accident rutier produs la Paris în anul 1997, în timp ce era urmărită de către paparazzi. Prințul Harry a acuzat modul în care sunt tratate femeile care se căsătoresc cu membrii din rândul casei regale.

Citește și: UK: Regina Elisabeta a II-a a avut cancer în ultimii ani: „Adevărul este că Majestatea Sa a știut întotdeauna că timpul care i-a mai rămas era limitat”

Acesta a concluzionat că: „Nimeni nu știe tot adevărul. Noi știm adevărul.”

Cine deține cea mai mare avere în familia regală britanică. Nu este vorba nicidecum despre Regele Charles al III-lea

Prințul Harry va lansa o carte

Prințul Harry urmează să publice şi primul său volum de memorii pe 10 ianuarie 2023, care va fi intitulat „Spare”.

Veniturile obținute din această carte vor sprijini două organizații caritabile, prima fiind Sentebale, căreia Harry i-a donat 1,5 milioane de dolari (1,29 milioane de lire sterline), iar a doua  este WellChild, aflată sub patronajul lui Harry de 15 ani, care va primi o donație de 300.000 de lire sterline.

Sursă: facebook.com

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies