Casa de la "Puterea dragostei", distrusă complet! Concurenții au întrecut orice măsură! Ce a declanșat dezastrul

,

Concurenții de la "Puterea dragostei" au devastat din nou decorul. Și, la fel ca înainte, totul s-a petrecut pe celebra piesă "Gangnam Style".


In articol:

Așa cum ne-au obișnuit deja, concurenții au declanșat dezastrul după ce au început să danseze. Ulterior au aruncat cu perne unii în alții, iar după aceea totul a degenerat.

În puțin timp decorul a fost distrus complet, canapelele și mesele fiind răsturnate, iar hârtia igienică fiind văzută peste tot în livingul de la "Puterea dragostei".

Mesajul apărut pe ecran, "Toți concurenții trebuie să meargă la casele lor", i-a calmat pe concurenți, care au încercat să limiteze un pic dezastrul făcut înainte de a se îndrepta spre casele lor.

Citeste si: Incredibil! Ea pretinde ca este iubita lui Iancu Sterp! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentului si ce se intampla de fapt, intre cei doi!

Casa "Puterea dragostei" a mai fost devastată în câteva rânduri

Casa "Puterea dragostei" a mai fost devastată în câteva rânduri. Totul a plecat ultima oară de la dorința concurenților de a transforma platoul într-un adevărat catwalk.

Decorul a fost afectat, cu toate că s-au distrat de minune concurenții și, mai ales, concurentele.

Jador și Mocanu și-au administrat, din nou, pedepse unul altuia, primul fiind nevoit să urmărească imagini cu Simina, în timp ce câștigătorul" Puterea dragostei" a fost nevoit să vadă pe ecran imagini cu el și Roxana.

"Nu tre' să stingi televizorul, poți să pleci de-aici", i-a spus Roxana lui Mocanu. "Dacă face așa, înseamnă că-i pasă", a spus Jador.

Dezastru și în trecut pe "Gangnam Style" 

Casa "Puterea dragostei"a fost devastată și anterior pe celebra "Gangnam Style" a rapper-ului sud-coreean PSY. Totul a plecat atunci de la o jucărie a Marianei.

Pe celebra melodie "Gangnam style", băieții au început să petreacă și lucrurile au degenerat.

Fetele s-au luat și ele după ei, iar decorul de la" Puterea dragostei" a fost din nou afectat. Ele au început să arunce cu pernele unele în altele, iar Ricardo, de partea cealaltă, s-a înfășurat în hârtie igienică. Având în vedere că data trecută s-au atacat cu extinctorul, acum a fost ceva mai ok, fiind mai ușor să refacă decorul așa cum era anterior. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kevin, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a ramas cu gandul la una dintre fetele din emisiune! Iata ce mesaj subtil i-a transmis tanarul celui care o curteaza!

SPD și Verzii, cot la cot în alegeri la Primăria Berlinului - Candidatele lor au scoruri aproape la fel (exit-poll)

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Mocanu și Jador, circ în avion! Au speriat stewardesele: "E nebun"

Jador a plecat de la "Puterea dragostei"! Care este motivul. Mariana l-a urmat și ea!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies