Carmen Șatran ar putea fi eliberată condiționat după 12 ani de încarcerare! Studenta criminală de la Facultatea de Medicină a dat dovadă de bună purtare

Autor: Lavinia Medrea

Carmen Șatran ar putea fi eliberată condiționat după 12 ani de încarcerare! Studenta criminală de la Facultatea de Medicină a dat dovadă de bună purtare

Sursa: Captură YouTube

Carmen Șatran, studenta criminală de la Facultatea de Medicină, ar putea fi eliberată condiționat după 12 ani de pedeapsă executați din totalul de 19 ani și opt luni, pentru că a dat dovadă de bună purtare.

Carmen Șatran șoca, în 2009, o țară întreagă cu crima pe care a comis-o împreună cu iubitul ei. Cei doi au omorât un bărbat în vârstă de 65 de ani cu 50 de lovituri de cuțit, după care i-au tranșat cadavrul.

Judecătoria Gherla a hotărât să o elibereze condiţionat pentru bună purtare. Sentința nu este definitivă, aceasta va putea fi contestată în termen de trei zile. 

Studenta criminală de la Medicină, Carmen Șatran, ar putea fi eliberată condiționat pentru bună purtare

Carmen Șatran a fost condamnată la 19 ani şi opt luni de închisoare pentru crima pe care a comis-o în căminul Universităţii de Medicină din Timişoara, în august 2009. S-a propus eliberarea condiționată a deținutei după 12 ani de executare a pedepsei pentru bună purtare.

Judecătoria Gherla a hotărât ieri, 14 martie 2022, să o elibereze condiționat Carmen Şatran.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Au apărut noi martori în ancheta cazului dublei crime de la Iași! Care sunt noile noutăți despre principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi în consecinţă dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14.03.2022”, se precizează în decizia magistraților, potrivit portal.just.ro.

Carmen Șatran a dat dovadă de bună purtare și a fost considerată o deținută model

Carmen Șatran și iubitul ei, Raul Sergiu Florea, au șocat întreaga țară în 2009. Cei doi au ucis și tranșat un bărbat de etnie romă, pe nume Trifu Schrot, în vârstă de 65 de ani. Carmen ar fi recurs la acest gest criminal după ce i-a oferit bărbatului servicii intime, pe care a refuzat, ulterior, să le plătească studentei.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal al celor doi studenți din Iași, a fost eliberat din arest. Decizia neașteptată luată de procurori în cazul tânărului marocan

„Deţinuta nu a fost sancţionată disciplinar şi a înregistrat mai multe recompense. A muncit în timpul detenţiei (428 zile). A fost receptivă la unele activităţi cultural-educative. Persoana privată de libertate nu are antecedente penale şi este la prima analiză”,   se

mai menționează în raport.

Sentinţa nu este încă definitivă, astfel că poate să fie contestată în termen de trei zile.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!