Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere pe muntele Athos. Care este, de fapt, motivul pentru care a ales acest loc

Author: Madalina Maftei

Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere pe muntele Athos

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și-a dorit să-și sărbătorească ziua de naștere într-un mod cu totul diferit, care să o facă să se simtă cu adevărat împlinită. Frumoasa vârstă de 34 de ani a prins-o pe artist pe muntele Athos, acolo unde este plecată într-o experință de neuitat.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi. Cântăreața este nelipsită de la evenimentele importante din viața oamenilor care o îndrăgesc, drept urmare, vedeta a fost nevoită să-și amâne nunta din cauza numărului mare de evenimente la care a fost invitată în această vară. Este bine cunoscut faptul că bruneta este foarte credincioasă, astfel și-a dorit ca ziua ei de naștere să fie cu adevărat unică și să o prindă într-un loc de suflet.

Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere pe Muntele Athos, în pelerinaj

Interpreta de muzică de petrecere a împărtăși cu fanii din mediul online experiența de care a avut parte în aceste zile în Grecia, acolo unde se află în pelerinaj, pe muntele Athos. 

Carmen de la Sălciua și-a dorit ca frumoasa vârstă de 34 de ani să o prindă într-un loc de suflet, departe de agitația cotidiană.

Aceasta și-a ținut urmăritorii la curent cu tot ce a făcut în aceste zile și le-a transmis și un mesaj emoționant. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii cu ultima ei schimbare de look. Iată cum a apărut artista pe o rețea de socializare

”Asta mi-a făcut cadou, Maica Domnului de ziua mea…Sa ma închin Preacinstitului ei Brâu 🙏🏾
Cei 33 de ani se vor încheia la noapte…si spun “Bine ai venit 34, sa fii cu folos “, dar cu adevărat acest an mi-a adus numai binecuvântări si bucurii și am vrut sa îl închei intr-un loc sfânt!
Bun este Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung

aici! 🙏🏾”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginii pe care a postat-o pe contul ei de socializare.

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

Artista este fericită și împlinită după această experiență și le-a împărtășit și internauților un pic de ce a trăit în aceste zile.

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua? Asemănarea dintre cele două este izbitoare

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies