Decizie radicală luată de Carmen de la Sălciua! Ce a adus-o pe artistă în acest punct

,
carmen-de-la-sălciua-decizie

Decizie radicală luată de Carmen de la Sălciua! Ce a adus-o pe artistă în acest punct

[Sursa foto: Instagram: carmendelasalciua]

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Artista nu mai vrea să accepte hate-ul din mediul online, motiv pentru care a decis să pună piciorul în prag și să schimbe foaia. Aceasta și-a anunțat fanii în legătură cu modul în care va proceda de aici înainte.


In articol:

Carmen de la Sălciua se numără și ea printre persoanele publice care, în mediul online, au de-a face cu răutatea internauților. În ciuda faptului că răutățile de care are parte sunt unele gratuite, aceasta nu mai este decisă să le accepte.

Carmen de la Sălciua nu va mai da voie nimănui să o jignească

Carmen de la Sălciua nu scapă de gura răutăcioșilor, indiferent de ceea ce ar face. Cu toate acestea, artista a decis să pună piciorul în prag și a hotărât să ia măsuri ori de câte ori cineva îi va adresa jigniri sau injurii.

Până în momentul de față, Carmen de la Sălciua nu a reacționat în niciun fel și a decis să se comporte ca și când nimic nu s-ar întâmpla. Cu toate că a încercat să nu dea apă la moară celor care îi creau neplăceri, răutăcioșii din mediul online nu au încetat, iar Carmen de la Sălciua a decis să pună piciorul în prag.

carmen-de-la-sălciua-decizie

Decizie radicală luată de Carmen de la Sălciua! Ce a adus-o pe artistă în acest punct

[Sursa foto: Instagram: carmendelasalciua]

„Și nu începeți cu aia: «Ești persoană publică, asumă-ți». Nu mă suporți, ieși de pe pagina mea... dacă nu, te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul.

De acum, îmi simplific viața... Block!”, a transmis Carmen în mediul online.

Citeste si: Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Carmen de la Sălciua de Marian Corcheș. Detaliul pe care puțini îl știu despre relația lor: ”În fiecare moment din viața”

Carmen de la Sălciua face bani frumoși din muzică

Artiștii fac bani frumoși din cântări, dar acest lucru vine cu multe sacrificii. Cum și Carmen de la Sălciua a recunoscut, deși banii făcuți asigură o viață mai mult decât decentă, nopțile deormite și stresul reprezintă partea mai puțin frumoasă.

Carmen de Sălciua este mai mult pe drumuri, în special în această perioadă, când concertele au fost reluate.

Deși sumele pe care le face nu sunt deloc de trecut cu vederea, Carmen de la Sălciua a mărturisit că banii pe care îi face sunt investiți fie în propria persoană, fie în cariera sa. Carmen este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu milioane de fani.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate! Însă, de multe ori, oamenii văd doar părțile frumoase ale acestei meserii.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, surpriză de zile mari pentru logodnicul ei, Marian Corcheș, cu ocazia zilei lui de naștere. Ce cadou i-a pregătit artista:”Să fii fericit alături de mine”

E adevărat că e frumoasă meseria de artist, însă nopțile nedormite și oboseala psihică pe care o presupune responsabilitatea ca prestanța ta să fie una memorabilă îi dezvăluie și o parte de sacrificiu. E adevărat, se câștigă din această meserie, dar eu investesc jumătate, dacă nu mai mult, în imaginea mea, videoclipuri, drumuri etc”, a mărturisit artista în mediul online.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc! Artista și iubitul ei și-au ales nașii: ”Să fie într-un ceas bun”

Liderul de la Kremlin face corecții la decretul privind mobilizarea militară parţială

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la gât. Momentul în care a aflat că este înșelată de Culiță Sterp, la doar o lună de la căsătorie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies