Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc! Artista și iubitul ei și-au ales nașii: ”Să fie într-un ceas bun”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 iun 2022, 12:43

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc! Artista și iubitul ei și-au ales naștii: ”Să fie într-un ceas bun”

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor. Artista și iubitul ei și-au ales nașii.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi.

Dacă în urmă cu câteva luni a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acum,  Carmen și Marian Corcheș și-au ales nașii pentru nuntă. 

Citeste si: Costi, adevărul despre cine ar putea câștiga Casa Iubirii. Pe cine vede în Marea Finala fostul concurent: "Sunt telepatici! Nu e nevoie să își vorbească"

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au decis cine le vor fi nași 

Au trecut două luni de la frumosul eveniment care a avut loc în vacanța din Dubai, în care Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua. Acum, cei doi și-au ales și nașii, semn că nunta va avea loc curând.

Se pare că cei doi ard de nerăbdare să devină soț și soție, astfel sunt în toiul pregătirilor și și-au ales și nașii.

Momentul a fost distribuit de Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Cântăreața și partenerul său le-au oferit prietenilor lor un tort și i-au întrebat dacă vor să le fie părinți spirituali. Aceștia au acceptat și au sărbătorit așa cum se cuvine, cu un pahar de șampanie.

„Nu este o farsă. Aveți două variante. (…) Să fie într-un ceas bun”,

a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram. 

”Să fie într-un ceas bun”, a mai scris Carmen de la Sălciua în postarea publicată pe Instastory în timp ce ciocnea paharele de șampanie cu viitorii nași.

Citeste si: Culiță Sterp, implicat într-un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătorită 

Carmen de la Sălciua nu va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată, căci artista a mai fost căsătorită cu un cunoscut artist de la noi, coleg de breaslă, dar a căror relație nu a funcționat și au ajuns la divorț.

De asemenea, nici iubitul ei nu este la primul mariaj, Marian Corcheș a fost și el căsătorit, iar în luna ianuarie a acestui an divorțul dintre el și fosta soție s-a pronunțat, motiv pentru care relația cu Carmen de la Sălciua a fost extrem de comentată în aceste luni în care bărbatul încă era căsătorit, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Carmen de la Sălciua așteaptă primul copil? Detaliul care a dat-o de gol pe o rețea de socializare:”Frumoasă graviduță”

 

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

 

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies