Culiță Sterp, implicat într-un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

,
Culiță Sterp, părtaș la un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

Culiță Sterp, părtaș la un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

Culiță Sterp este implicat într-un scandal monstru chiar în Săptămâna Patimilor. Artistul este acuzat că a manelizat un cântec creștin.


In articol:

Recent, Culiță Sterp a lansat o nouă melodie, care este preluată de la un compozitor celebru care a murit. Piesa ”Din tot ce aduni-n grabă” este una creștină. Între interpretul de manele și moștenitoarea compozitorului s-a declanșat un scandal monstru, după ce cea din urmă i-a adus artistului nenumărate reproșuri.

Culiță Sterp, implicat într-un scandal l-a care nici nu se aștepta 

În urmă cu câteva săptămâni, Culiță Sterp a lansat o nouă piesă, ”Din tot ce aduni omule-n grabă”, care a adunat peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube. Melodia, preluată de la compozitorul Ionică Stoica, una creștină, are un videoclip pe măsură, la filmări a fost prezent chiar și tatăl artistului.

Culiță Sterp, părtaș la un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

Culiță Sterp, părtaș la un scandal monstru în Săptămâna Mare. Artistul este acuzat că a transformat o melodie creștină în manea

[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

”În aceste vremuri grele din toate punctele de vedere, vin în fața voastră cu o melodie total diferită de ce am făcut până acum! O melodie pe care vreau să o ascultați cu inima și cu sufletul de la cap la coadă și să-i înțelegeți mesajul! Actorul principal în această melodie a fost tatăl meu, Culiță, dar melodia este pentru tatăl nostru din ceruri, spre slavă și laudă Lui, pentru că tot ce avem, avem datorită Lui!

Melodia este compusă de regretatul Ionică Stoica și vreau pe această cale să-i mulțumesc fiicei lui, Adriana Stoica, pentru că mi-a dat voie să reinterpretez melodia tatălui ei și să duc lucrarea Domnului mai departe. Vreau cât mai multe distribuiri și comentarii pe Youtube pentru că toți banii din vizualizări vor merge către niște copii care au nevoie”, a anunțat Culiță Sterp odată cu lansarea melodiei, potrivit Fanatik.ro.

La scurt timp după ce artistul a lansat piesa, Adriana Stoica, fiica și moștenitoarea compozitorului Ionică Stoica, a ascultat piesa cântată de Culiță Sterp și a rămas fără cuvinte. Aceasta a iscat un adevărat scandal, fiind deranjată de ceea ce a auzit în melodie.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, la un pas de moarte pe scenă, în timp ce se afla la o cântare: Mi-a pus cuțitul la gât

Culiță, acuzat că a transformat o melodie creștină în manea 

Fiica lui Ionică Stoica a ascultat, la sugestia cunoscuților ei, melodia reinterpetată de Culiță și a rămas șocată de ceea ce a putut să facă artistul cu piesa tatălui ei. Aceasta susține că artistul a manelizat o piesă creștină și regretă că i-a dat dreptul manelistului să o interpreteze. 

”Pentru cei care îmi scrieți și mă tot întrebați despre această cântare… Vreau să spun tuturor: această cântare i-a dat-o Domnul lui tata în urmă cu aproximativ 15 ani. Eu am cântat prima dată această cântare pe primul meu album scos la studioul Speranța, aveam vreo 16, 17 ani, nu mai știu sigur. (…) Cântarea a fost cântată și manelizată de către unii care zic că ei cântă muzică creștină! (…)

Tatăl meu v-a dat cântările să i le cântați cu toată bucuria, el avea o singură dorință: să nu-i schimbați versurile și linia melodică. În schimb, ați făcut cum ați vrut, plus că v-ați luat și dreptul de autor! Rușine! De astăzi înainte am hotărât, împreună cu frații mei, să nu le mai înregistrați în studio pentru că nu meritați. Stați pe genunchi și compuneți cântări cum vă plac vouă”, a notat Adriana Stoica după ce a constatat că celebrul Culiță Sterp i-ar fi manelizat melodia, potrivit sursei citate.

Citeste si: Culiță Sterp, tras pe dreapta de oamenii legii. Cântărețul a fost testat antidrog: ”Spuneţi NU drogurilor”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia și a Biancai Drăgușanu: "O refuz daca depășește o anumită limită"

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies