Carmen de la Sălciua nu se mai mărită anul acesta cu Marian Corcheș. Ce s-a întâmplat între artistă și partenerul ei

Author: Madalina Maftei

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș pentru anul viitor.

Carmen de la Sălciua și-a găsit liniștea în brațele lui Marian Corcheș, bărbatul alături de care urma să se căsătorească anul acesta. Se pare că vedeta a decis să amâne nunta cu partenerul său din varii motive.

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua este mai fericită ca niciodată, după ce și-a găsit liniștea în brațele lui Marian Corcheș, bărbatul care a făcut-o din nou să iubească, mai ales că a trecut printr-un mariaj eșuat.

Relația lor a evoluat rapid, cântăreață a fost cerută în căsătorie la scurt timp după ce au decis să formeze un cuplu. Aceștia urmau să facă nunta anul acesta, însă planurile le-au fost date peste cap.

Citeste si: Ce spune Carmen de la Sălciua despre sumele pe care le încasează din cântări. Adevărul din spatele prestațiilor sale artistice

Deși totul merge foarte bine între ei, au decis să amâne nunta. Carmen a fost cea care a dezvăluit motivul pentru care nu va îmbrăca rochia de mireasă anul acesta.

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul.

Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”,  a declarat Carmen de la Sălciua, pentru un post TV.

Pentru că anul acesta a fost unul aglomerat atât pentru artistă, cât și pentru iubitul ei, cei doi au decis să amâne evenimentul mult așteptat pentru anul viitor, pentru a avea timp să organizeze nunta mult visată.

Nu este de mirare că artista este epuizată, căci în această vară a fost chemată la o mulțime de cântări și a fost nevoită să onoreze invitațiile.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii cu ultima ei schimbare de look. Iată cum a apărut artista pe o rețea de socializare

 

 

 

 

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies