Carmen de la Sălciua se pregătește sa devină mama? Iată cum a fost surprinsă artista

Author: Marina Ionescu
Carmen de la Sălciua Foto(4)

Carmen de la Sălciua se pregătește sa devină mama? 

Sursa: Facebook Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua se pregătește să devină mamă? Iată ce a postat artista pe pagina sa de Instagram.

Carmen de la Sălciua își dorește foarte mult să devină mamă, iar fanii o întreabă tot mai des când vrea să facă acest pas. Chiar dacă este într-o relație și a vorbit și despre căsătorie, artista nu a vorbit încă despre copil. Cu toate acestea, cântăreața a postat câteva fotografii pe instagram, care ne duc cu gândul că se pregătește să devină mamă.

Citeste si: Lucrurile se complică pentru Carmen de la Sălciua! Iubitul artistei și soția lui au ajuns la tribunal

Carmen de la Sălciua se pregătește sa devină mama?

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi.

Vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde ține mereu legătura cu fanii săi și acolo unde le mai prezintă noi lucruri din viața sa.

Recent, artista a publicat pe contul său de Instagram mai multe

fotografii cu un copil. Se poate observa cu ochiul liber că artista este topită după micuț.

Cu această ocazie, Carmen a transmis și un mesaj: "Ce minuni a lăsat Dumnezeu prin inocența și curățenia unui copil. Dominic...finuțul meu frumos cu gene lungi."

Citeste si: Carmen de la Sălciua, noi dezvăluiri despre relația cu noul iubit: „Îmi pun fericirea pe primul loc”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Fanii au fost uimiți inițial, însa Carme de la Sălciua a specificat că micuțul din imagini este finuțul ei, pe care îl iubește foarte mult. 

Citeste si: Cine este Marian, afaceristul care a cerut-o în căsătorie în direct pe Carmen de la Sălciua: "Ne știm de opt ani!"

Carmen își dorește și ea un copil, se vede mamă

în viitor, dar vedeta a mărturisit cu ceva timp în urmă, că va face acest pas la momentul potrivit, iar bărbatul care va fi tatăl copilului ei trebuie să fie foarte responsabil și cu picioarele pe pământ.

Carmen de la Sălciua renunță la cariera muzicală?! Dezvăluirile care au pus fanii pe gânduri:”Mai am și eu o viață”

”O să fac un copil la momentul potrivit, cu omul potrivit, cu un om responsabil cu picioarele pe pământ pentru că înainte de toate cred că de asta avem nevoie cu toții atunci când ne gândim la o familie, la un om care să ne fie alături la bine și la greu”, a spus Carmen de la Sălciua pe contul său de socializare.

Artista are pretenții de la omul care o va duce la altar și căreia îi va face un copil, căci nu este dispusă să se căsătorească de prea multe ori și nici să aducă pe lume o viață în condiții incerte și într-o relație în care iubirea nu primează.

”Dacă o relație sau o căsnicie nu funcționează, te gândești ce e de făcut. Doar nu poți să fii toată viața singur. Sunt foarte sigură pe ceea ce-mi doresc de la o relație și de la un bărbat și nu voi accepta asa orice om care vine cu vorbe. Îmi doresc să îndeplinească niște calități și să putem conviețui cu defectele noastre. Să nu fie un bărbat care are vici, care bea, nu-ți oferă siguranță și nu-ți poți face o familie cu el. Nu-mi doresc să mă căsătoresc de zece ori și nici să am relații peste relații. Îmi doresc să fiu mămică, dar când voi avea un om potrivit lângă mine, nu doar așa. Copilul trebuie să crească într-un mediu plin de iubire și de susținere”, a mai adăugat celebra artistă.