Carmen de la Sălciua, despre preotul Visarion Alexa: "De dat cu piatra suntem mulți"

Author: Diana Tilă

Carmen de la Sălciua a vorbit despre Visarion Alexa, preotul acuzat că a agresat sexual o femeie, la spovedanie.

Preotul Visarion Alexa, paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, a fost acuzat în urmă cu câteva săptămâni, că ar fi agresat sexual mai multe femei în timpul spovedaniei, mai multe persoane publice din România au comentat despre cele întâmplate.Recent,

Carmen de la Sălciua și-a spus părerea despre scandalul în care este implicat Visarion Alexa.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul preotului Visarion Alexa. Ce le-a spus acesta procurorilor despre femeia care i-a făcut reclamație și ce intenție avea aceasta

Carmen de la Sălciua, despre preotul Visarion Alexa

Carmen de la Sălciua a creat o nouă sesiune de întrebări pe Instagram, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. 

„Sunt pe autocar și am tot timpul din lume să răspund curiozităților voastre”, a fost instastory-ul postat, luni seară, de Carmen de la Sălciua.

Ei bine, și cum aceștia au dreptul de a-i adresa acesteia tot felul de întrebări sau de a-și da cu părerea pe diferite teme, un internaut a întrebat-o ce părere are despre scandalul în care este implicat părintele Visarion Alexa, acuzat că a agresat sexual mai multe femei în timpul spovedaniei. 

Citeste si: Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui, în spațiul public: „Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”

La această întrebare, vedeta a răspuns că acest scandal este menit să discrediteze Biserica Ortodoxă Română și că românii nu trebuie să îl judece pe Virasion Alexa. Cântăreața a precizat că toți avem păcate.

„Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”

La scurt timp, o altă persoană a întrebat-o: „ Ai pățit ceva de te-ai dat pe credință? Vrei să te pocăiești?”

„Nu înțeleg întrebarea. De ce trebuie să pățești ceva să fii cât de cât și tu acolo un creștin? Pocăința e în suflet! Îmi place să îl Laud pe Dumnezeu, nu mă rușinez cu Maica Domnului, nu mă rușinez să citesc un acatist, să cânt o priceasna!

Nu mă consider demodată… dimpotrivă simt o fericire de nedescris făcând aceste lucruri! Îmi ies natural și Dumnezeu e cu mine la fiecare pas”, a spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere pe Muntele Athos

Carmen de la Sălciua a declarat de mai multe ori că este credincioasă. Recent, artista a împlinit 34 de ani, iar de ziua sa a ales să meargă în pelerinaj pe Muntele Athos,

Citeste si: Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere pe muntele Athos. Care este, de fapt, motivul pentru care a ales acest loc

„Aș fi vrut să rămână o taină ce am trăit în acest pelerinaj, dar cu toate acestea nu m-am putut abține să nu postez câte ceva. (…) Am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe: Athos! M-ați întrebat dacă am intrat pe munte. Femeilor nu le este permis să intre. Singura stăpână a muntelui este Maica Domnului. Grupul de femei … am vizitat mănăstirile la care am avut acces și cea mai mare bucurie am avut-o pe mare, când a coborât Gheronda din munte cu Brâul Maicii Domnului, la care ne-am închinat!

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

Asta mi-a făcut cadou, Maica Domnului de ziua mea…Sa ma închin Preacinstitului ei Brâu. Cei 33 de ani se vor încheia la noapte…si spun “Bine ai venit 34, sa fii cu folos “, dar cu adevărat acest an mi-a adus numai binecuvântări si bucurii și am vrut sa îl închei intr-un loc sfânt! Bun este Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung aici!”, a scris artista pe reţelele de socializare.

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies