Care sunt numerele ce îți poartă noroc, în funcție de ziua și luna în care te-ai născut

,
numere norocoase
Numerele norocoase pot aduce castiguri mari persoanelor in functie de data nasterii lor[Sursa foto: unsplash.com]

Norocul fiecarei persoane in parte este influentat de ziua si anul nasterii. Aflati daca sunteti sau nu castigatori.


In articol:

Ziua si anul nasterii sunt extrem de importante pentru toti oamenii, deoarece momentul nasterii, chiar si ora nasterii pot indica anumite trasaturi de personalitate ale oamenilor, sau anumite predispozitii la diverse boli, dar si pot arata si cat de norocosi sunt oamenii.

Multe persoane se pot orienta in functie de ce numere norocoase le sunt asociate conform datei nasterii lor, atunci cand isi doresc sa joace la Loterie si vor sa aleaga chiar numerele care le poarta noroc.

Numerele norocoase in functie de data nasterii. Sunteti sau nu castigatori!

Persoanele nascute in luna prima luna a anului, ianuarie, sunt fire atenta, grijulie, care adira sa lucreze in echipa si isi prefera lucrurile practice. Astfel, numerele care le vor aduce noroc in orice imprejurare celor nascuti in ianuarie sunt: 1,7,3,15,39,94. Totodata, persoanele nascute in zi de miercuri sunt favorizate, deoarece aceasta este considerata ziua norocoasa a lunii.

Oamenii nascuti in luna februarie sunt considerati a fi visatori, romantici si dornici de o continua dezvoltare personala. Zilele in care acestia sunt favorizati sunt cele de vineri, iar numerele lor ce le poarta noroc sunt: 2,6,4,7,19,66.

Persoanele nascute in luna martie, sunt cele care au mari sanse de castiguri banesti in zilele in care sunt foarte hotarati si siguri pe ei. Numerele lor norocoase sunt: 3,33,8,17,19,71. Potrivit zodiacului, Pestii au mari de a castiga mai ale in zilele in care acesti se simt foarte siguri pe ei.

numere norocoase
Persoanele norocoase isi pot incerca norocul la Loto[Sursa foto: unsplash.com]

Personele care s-au nascut in luna aprilie sunt aprige, foarte ambitioase si puternice, mereu in echilibru, insa nu sunt si foarte norocoase.

Astfel, acestea ar trebui sa mizeze mereu doar pe numerele 1,9,43,22,3,10.

Oamenii nascuti in luna mai sunt cei care au venit pe lume pentru a fi in functii de conducere importante, sunt de asemenea cei care pot coordona si organiza multimi mari. Acestora nu le place sa piarda, fiind adevarati luptatori si isi pot incerca norocul la Loterie, cu urmatoarele numere norocoase: 7,55,63,8,69,9.

Citeste si: Cum calculezi CIFRA DESTINULUI și ce semnificații are această cifră?

Cine s-a nascut in luna iunie nu va fi si pasionat de jocurile de noroc, dar pentru cei care totusi isi doresc la un moment dat sa incerce pot miza pe numerele: 5,13,77,91,42,6

Persoanele care s-au nascut in luna iulie sunt cele mai tandre, calde si familiste. Acestea sunt firi statornice si isi pun mereu familia pe primul loc si muncesc pentru a le oferi tot ceea ce e mai bun. Numerele lor norocoase sunt: 2,9,51,11,34,46.

Cine s-a nascut in luna august nu fuge doar dupa castiguri care nu necesita efort, deoarece sunt oameni foarte capabil si inteligenti, care stiu sa obtine tot ceea ce isi doresc prin fortele proprii. Insa cu toate acestea le place viata in lux si huzur. Astfel, acestia isi pot incerca norocul cu numerele: 10,33,14,45,9,1.

Oamenii nascuti in septembrie sunt de regula destul de sceptici, neincrezatori atunci cand vine vorba despre a-si incerca norocul, dar cand se decid totusi sa isi incerce norocul o pot face mizand pe numerele: 5,30,93,16,45,24.

Cei nascuti in octombrie sunt considerati oameni sinceri, care actioneaza cu multa diplomatie in orice situatie, iubitori de arta, de dreptate, fiind spirite justitiare, insa au si un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Numerele lor norocoase sunt: 6,9,53,29,7,14.

In ceea ce ii priveste pe cei nascuti in luna noiembrie se spune ca sunt foarte norocosi. Astfel, acestia ar trebui sa aiba mare incredere in ei si sa joacela Loto, deoarece au sanse sa isi adjudece castiguri mari. Pot miza pe numerele: 11,51,86,33,2,4.

Persoanele nascute in luna geroasa de iarna, decembrie, nu sunt adeptii jocurilor de noroc, ci joaca la Loto doar din curiozitate. Insa cu toate acestea au sanse de castig, iar numerele lor norocoase pot fi: 18,5,10,36,22,49.

Citeste si: Cifra destinului! Ce este și cum ne influențează? Mihai Voropchievici a făcut dezvăluirea

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Horoscop iulie 2021. Nativii Fecioară, Leu și Vărsător vor avea de înfruntat mișcări masive în viața lor personală

Mii de pești morți plutesc pe fluviul Oder: 'Seamănă cu Cernobîl'. Germania acuză Polonia că nu a transmis informații

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Previziuni karmice pentru luna iulie. Doar câteva zodii vor avea succes

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies