Cum calculezi CIFRA DESTINULUI și ce semnificații are această cifră?

Cum calculezi cifra care-ți influențează destinul și ce poți afla cu ajutorul ei?


In articol:

Conform numerologiei, destinul omenesc este deja trasat. El însă poate fi influențat în anumite „puncte de întâlnire” de evenimente, gânduri sau atitudini.

Conform numerologiei, destinul omenesc este deja trasat. El însă, poate fi influențat în anumite „puncte de întâlnire' de evenimentele gânduri sau atitudini care generează energii armonice capabile să interfereze cu energiile astrale. Pentru aceasta este absolut necesar să știi care sunt acele momente. Iar cheia aflării lor se găsește în numărul magic al destinului. Cum calculezi CIFRA DESTINULUI și ce semnificații are această cifră?

Cifra „drumului de viață' indică alegerile destinului

Cifra destinului sau cifra drumului de viață este cea mai importantă componentă a calculului numerologic al destinului fiecărui om de pe Pământ. Numărul destinului se bazează pe data nașterii iar semnificațiile acestuia îți pot dezvălui cu precizie momentele încercărilor care te așteaptă, oportunitățile pe care le vei întâlni, lecțiile de învățat în viață sau răscrucile destinului tău, clipele alegerilor pe care va trebui să le faci de-a lungul vieţii.

Citește continuarea în REVISTA AVANTAJE

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate