Cifra destinului! Ce este și cum ne influențează? Mihai Voropchievici a făcut dezvăluirea

,
 Mihai Voropchievici
Cum se calculeaza cifra destinului potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum se calculează cifra destinului și cum ne poate afecta în viața de zi cu zi.


In articol:

Cifra destinului te poate ajuta să îți dai

seama ce îți rezerva viitorul. Potrivit numerologilor, precum Mihai Voropchievici, există o legătură strânsă între numerologie și viața amoroasă. Cifra destinului poate, astfel, să îți prezică norocul în dragoste.

Cum se calculează cifra destinului?

În timpul unei emisiuni televizate, Mihai Voropchievici  asicutat despre cum îți poți calcula cifra destinului și cum te poate influența aceast număr în viața amoroasă, conform huff.ro.

Cifra destinului se calculează din data de naștere a fiecăruia dintre noi. Spre exemplu, 18.08.1990: 1+8+0+8+1+9+9+0= 36= 3+6= 9. În acest caz 9 este numărul destinului. Iată care este legătura dintre fiecare număr al desinului și viața amoroasă, potrivit, numerologului Mihai Voropchievici.

Cifra  destinului  1  

Persoanele cu această cifră au spirit de lider și preferă să decidă totul, și în viața partenerului, nu doar a lor. Vor face totul pentu a domina în relație.

Vor fi foarte afectatți dacă celălalt va refuza să se supună. 

Cifra  destinului  2

Aceste persoane sunt diametral opuse celor prezentate pentru cifra 1. Mai exact, sunt extrem de afectuoși și atenți la nevoile celorlați. Ei își doresc armonie mai presus de orice și sunt iubitori de pace. Ei nu răspund cu agresivitate.

Cifra destinului 3

Cei cu cifra destinului 3 sunt aventurieri și cuceritori. Ei nu se lasă ușor convinși și învață cu greu din experințele negative.

Cifra destinului 4

Aceste persoane tind sa fie reci si nu știu să își exprime eficient sentimentele. Deși își iubes partenerii, nefiind în contacr cu emoțiilor lor, tind să fie ori sufocanți în relați, ori de-a dreptul indiferenți.

Cifra destinului 5  

Aceștia sunt extrem de pasionali și pot răni folosind cuvinte dure sau chiar violență fizică. Răbufnirile vin mai ales pe fondul lipsei de atenție. 

Cifra destinului 6  

Persoanele născute sub cifra destinului 6 sunt doritori de familie, stabilitate și liniște. Ei tânjesc la un cămin fericit și vor fi partenerii ideali pentru cei care vor să întemeieze o căsnicie stabilă. 

Cifra destinului 7

Aceștia pot fi sunt siguri pe ei, astfel voi simți nevoia de independență și autonomie individuală, chiar și atunci când fac parte dintr-un cuplu. Sunt foarte loiali alături de parteneri care le oferă independență și libertate.

Cifra destinului 8

Oamenii care au cifra destinului 8 tins să fie materialiști și să se gândească mai mult la bani decât la sentimente. În mod tipic, ei sunt în cautare de beneficii materiale într-o relație.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt considerate periculoase și șirete

Cifra destinului 9

Acestea sunt  persoane care au sufletele pline de multă iubire de dăruit. Sunt, însă pretențioasă, cu cei care merită să primească toată această iubire.

Citeste si: Horoscop luni, 24 mai 2021: Zodia care are parte de surprize neplăcute la locul de muncă!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Superstiţii de Anul Nou 2021! Despre casa şi bunăstare de la Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici

Florin Roman explică SCANDALUL de la Congres: Statutul PNL prevede votul secret, nu şi sancţiunea în cazul în care arăţi votul

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

HOROSCOP 2021! Cum va arăta noul an pentru fiecare zodie

Ce studii are, de fapt, Mihai Voropchievici și cum a ajuns unul dintre cei mai influenți astrologi români

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies