Top 5 zodii care sunt considerate periculoase și șirete

Author: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 20:25
Care sunt cele mai viclene zodii

Nativii din toate cele 12 semne zodiacale au trăsături de caracter care îi pot face periculoși, însă aceste 5 zodii sunt cele mai șirete.

Cu toții trebuie să fim precauți la posibilele intenții rele pe care cei din jurul nostru ar putea să le poarte. Această energie negativă din partea anumitor persoane poate fi o manifestare a astrelor. Iata care sunt  cele mai periculoase și șirete zodii,  la care ar trebui să fim vigilenți. 

Top 5 cele mai periculoase zodii

Manipularea din partea nativilor din aceste 5 zodii poate veni în valențe diferite.

Gemenii sunt periculoși din cauza personalității lor volatile, Balanțele pot minți cu ușurință pentru a păstra armonia și evita conflictul, iar Racii sunt experți ai șantajului emoțional.

1. Scorpion

Una dintre cele mai manipulative zodii este Scorpion. 

Deși scorpionii sunt ființe micuțe, au o înțepătură de care trebuie să ne ferim. Nativii Scorpion sunt printre cele mai misterioase persoane și cu toții ar trebui să cunoaștem cât de vicleni pot fi.

Scorpionii își canalizează emoțiile într-un mod diferit comparativ cu celelate zodii de apă. Sunt foarte pasioanli și determinați, astfel nu se vor opri din a-și atinge scopurile prin orice mijloace. Sunt persoane care au multe resurse la dispoziție și au, de asemena, o natură jeloasă, astfel pot exploata pe oricine, deoarece le identifică cu ușurință punctele slabe. Uneori merg prea departe, dar egoul îi oprește adesea din a conștientiza comportamentul lor toxic, înainte să fie deja prea târziu.

2. Balanță

Balanțele sunt maeștrii ai manipulării.

Balanțele sunt semnele zodiacale care se preocupă cel mai mult cu egalitate și justiția, prin urmare poate părea necaracteristic să întâlnim Balanțele în această listă. Cu toate acestea, Balanțele sunt printre cele mai iscusite în arta manipulării. Scopul lor final este armonia, așa că vor face și vor spune orice este nevoie pentru a le intra în grații celor din jur.

Problema este că nu le place să aleagă tabere, astfel în dispute, ajung să fie „avocatul diavolului” fără să se implice direct în conflict. Nativii Balanță sunt printre cei mai puțin sinceri dintre cele 12 zodii, așa că nu vor evita să spună câteva minciuni pentru a evita conflictul și să fie displăcuți de ceilalți. 

Citeste si: Cele mai înfricoșătoare trăsături ale fiecărei zodii! Care sunt nativii de care trebuie să te ferești

3. Gemeni

Gemenii știu cum să obțină ce vor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un alt semn zodiacal care este cunoscut pentru abilitatea de a minți convingător este zodia Gemeni. Astfel, Gemenii sunt experți în a-i manipula pe cei din jur. Abilitățile lor bune de comunicare îi atrag pe cei din jur într-o siguranță falsă, care îi face să simtă că pot lăsa garda jos.

Este periculos să te destăinui unui Geamăn, deoarece nu ști niciodată ce variantă a lor vei întâlni, de la o zi la alta. Natura lor volatilă îi face predispuși să îți folosească secretele împotriva ta. 

Citeste si: Horoscop aprilie 2021. Ce zodie ar putea începe o poveste de dragoste pasională, în această lună

Citeste si: Horoscop joi, 15 aprilie 2021: Zodia care primește o sumă importantă de bani!

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!