Top 5 zodii care sunt considerate periculoase și șirete

,
zodii viclene
Care sunt cele mai viclene zodii

Nativii din toate cele 12 semne zodiacale au trăsături de caracter care îi pot face periculoși, însă aceste 5 zodii sunt cele mai șirete.


In articol:

Cu toții trebuie să fim precauți la posibilele intenții rele pe care cei din jurul nostru ar putea să le poarte.

Această energie negativă din partea anumitor persoane poate fi o manifestare a astrelor. Iata care sunt  cele mai periculoase și șirete zodii,  la care ar trebui să fim vigilenți. 

Top 5 cele mai periculoase zodii

Manipularea din partea nativilor din aceste 5 zodii poate veni în valențe diferite. Gemenii sunt periculoși din cauza personalității lor volatile, Balanțele pot minți cu ușurință pentru a păstra armonia și evita conflictul, iar Racii sunt experți ai șantajului emoțional.

1. Scorpion

Una dintre cele mai manipulative zodii este Scorpion. 

Deși scorpionii sunt ființe micuțe, au o înțepătură de care trebuie să ne ferim. Nativii Scorpion sunt printre cele mai misterioase persoane și cu toții ar trebui să cunoaștem cât de vicleni pot fi. Scorpionii își canalizează emoțiile într-un mod diferit comparativ cu celelate zodii de apă. Sunt foarte pasioanli și determinați, astfel nu se vor opri din a-și atinge scopurile prin orice mijloace. Sunt persoane care au multe resurse la dispoziție și au, de asemena, o natură jeloasă, astfel pot exploata pe oricine, deoarece le identifică cu ușurință punctele slabe. Uneori merg prea departe, dar egoul îi oprește adesea din a conștientiza comportamentul lor toxic, înainte să fie deja prea târziu.

2. Balanță

Balanțele sunt maeștrii ai manipulării.

Balanțele sunt semnele zodiacale care se preocupă cel mai mult cu egalitate și justiția, prin urmare poate părea necaracteristic să întâlnim Balanțele în această listă.

Cu toate acestea, Balanțele sunt printre cele mai iscusite în arta manipulării. Scopul lor final este armonia, așa că vor face și vor spune orice este nevoie pentru a le intra în grații celor din jur. Problema este că nu le place să aleagă tabere, astfel în dispute, ajung să fie „avocatul diavolului” fără să se implice direct în conflict. Nativii Balanță sunt printre cei mai puțin sinceri dintre cele 12 zodii, așa că nu vor evita să spună câteva minciuni pentru a evita conflictul și să fie displăcuți de ceilalți. 

Citeste si: Cele mai înfricoșătoare trăsături ale fiecărei zodii! Care sunt nativii de care trebuie să te ferești

3. Gemeni

Gemenii știu cum să obțină ce vor.

Un alt semn zodiacal care este cunoscut pentru abilitatea de a minți convingător este zodia Gemeni. Astfel, Gemenii sunt experți în a-i manipula pe cei din jur. Abilitățile lor bune de comunicare îi atrag pe cei din jur într-o siguranță falsă, care îi face să simtă că pot lăsa garda jos. Este periculos să te destăinui unui Geamăn, deoarece nu ști niciodată ce variantă a lor vei întâlni, de la o zi la alta. Natura lor volatilă îi face predispuși să îți folosească secretele împotriva ta. 

horoscop rac
Racii sunt experti in manipularea emotionala

Racii folosesc cu succes șantajul emoțional.

Modul de manipulare al acestei zodii diferă puțin de celelalte dina ceastă listă. Ca persoane foarte emotive, Racii tind să să victimizeze și să aibă fluctuații haotice de la o stare la alta. Prin urmare, nativii din zodia Rac au nevoie de oameni toleranți și plini de înțelegere alături de ei, dar pot să profite de aceste calități ale apropiaților, uneori. Deși nu au neapărat intenții malițioase, ei pot simți că nu le este acordată destulă grijă și atenție, fapt ce îi va face să apeleze la șantaj emoțional.

Citeste si: Horoscop aprilie 2021. Ce zodie ar putea începe o poveste de dragoste pasională, în această lună

Chiar daca pot fi percepuți ca reci și distanți față de cei din jur, nativii Fecioară sunt, de fapt, persoane foarte sensibile, doar că nu sunt tipu care să se destăinuie cu privire la emoțiile lor din prima. Deși poate nu afișează acest aspect, sunt predispuși să se afunde prea mult în a-i critica pe cei din jur. Fiind una dintre cele mai inteligente zodii, Fecioarele și exact cum să fie cu un pas înaintea celorlalți. Atitudinea perfecționistă se extinde și către manipulare. Fecioarele vor pune la cale un plan bine gândit pentru a te pune în cele mai teribile situații cu putință.

Citeste si: Horoscop joi, 15 aprilie 2021: Zodia care primește o sumă importantă de bani!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Cum se calculează, de fapt, ascendentul și cum te influențează acesta

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Horoscop miercuri, 14 aprilie 2021: Zodia care trebuie să ia o decizie importantă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies