Care sunt cele mai potrivite jocuri online pentru copii?

,

Jocurile online au ajuns să acapareze persoanele de toate vârstele. Nu mai contează dacă ești copil, adolescent sau adult, cu siguranță te-ai jucat cel puțin o dată și îți place. Nu este nimic rău în asta, dar este important ca fiecare categorie de vârstă să joace jocurile potrivite pentru vârsta lor. Citește acest articol pentru a descoperi care sunt cele mai potrivite jocuri online pentru copii.

Părinții încearcă de multe ori să își țină copiii cât mai departe de calculator, pentru a nu îi lasă să joace spre exemplu jocuri cu împușcături. Părerea noastră însă este că trebuie să îi oferi copilului o alternativă și nu o interdicție. În caz contrar, acesta va dori și mai mult să ajungă să joace jocuri online gratuite. Astfel, trebuie găsită o soluție de mijloc.

Pentru a veni cu soluții către această categorie de vârstă fragedă, vă propunem jocuri friv pentru copii. Acestea sunt de departe cele mai potrivite pentru aceștia, fiind apreciate și jucate chiar și de către adolescenți.

Nivelul de agresivitate al acestor jocuri este unul inexistent, așa încât se potrivesc foarte bine pentru toate vârstele.

Modele de jocuri online pentru băieți

Băieții au fost întotdeauna mult mai atrași de jocurile de acțiune. Astfel, cele mai potrivite jocuri online gratuite pentru băieți sunt cele cu: curse de mașini, jocuri de strategie, jocuri de tip arcade, jocuri cu construcții, etc. Toate aceste tipuri sunt foarte bine reprezentate în categoria jocuri friv pentru copii și adaptate pentru vârsta acestora.

Există două mari avantaje pentru un copil care joacă astfel de jocuri online. În primul rând, acestea îi vor deschide mintea și îi vor îmbunătăți gândirea. Jocurile de la friv te ajută să fi mai competitiv, să reacționezi rapid, să iei decizii sub presiune. În al doilea rând, copiii acumulează o multitudine de informații din aceste jocuri, fie că vorbim despre mașini, bărci, avioane, strategii sau orice alte domenii.

Modele de jocuri online pentru fete

Nu trebuie să uităm nici de fete, deoarece și acestea preferă să joace jocuri online gratuite, cam în aceeași măsură precum băieții. Desigur, categoriile de jocuri alese sunt total diferite, dar există suficiente jocuri friv pentru copii care să se potrivească perfect și pentru ele. În continuare vom expune câteva dintre cele mai populare astfel de jocuri.

Fetele preferă jocuri cu mult mai puțină acțiune, care să fie în concordanță cu activitățile care le plac în viața reală. Astfel, printre cele mai populare jocuri online pentru fete sunt cele cu păpuși și cu prințese. Scopul acestor jocuri este ca prințesa sa fie cât mai bine îngrijită, să i se facă coafura și să i se aleagă cele mai deosebite hăinuțe pe care să le poarte.

Nu este o regulă general valabilă asupra categoriei de jocuri potrivită pentru fete sau pentru băieți insa cele de la Friv se potrivesc de minune. Vor exista suficienți băieți care nu vor vrea jocuri cu mașini sau fete care nu vor dori jocuri cu păpuși. Nu este nici o problemă în asta, deoarece fiecare copil trebuie să își urmărească pasiunile. Când vine vorba de jocuri friv pentru copii există o multitudine de alte categorii din care se poate alege.

În concluzie, din punctul nostru de vedere, acestea sunt cele mai potrivite jocuri online pentru copii. Spre deosebire de jocurile care se cumpără, acestea sunt gratuite și nici nu creează dependență. Fiind oarecum mai simple și repetitive, copilul va alege să schimbe jocul

după o perioadă și nu va rămâne blocat ore în șir în fața calculatorului. Daca vrei sa încerci si tu pe friv.ro regăsești multitudine de jocuri pe care le pot încerca. Spor la joc

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies