Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE! Cu ce TE VEI ZBATE ÎN 2019?

,

Ne aflăm la finele anului 2018 şi ne pregătim cu toţii să ne facem lista de dorinţe pentru anul următor. Să le facem şi în cunoştinţă de cauza astrală !

Fiecare an aduce propriile sale provocări pentru fiecare harta natală, însă există anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atât în bine cât şi în termeni de provocări, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019 nu ne scuteşte de lecţiile de viaţă oferite de provocări, deşi ne va oferi şi multiple cadouri astrale care să ne uşureze calea şi să ne aducă bucurii şi împliniri speciale!

 

Deşi aceste provocări nu vor dura chiar tot anul 2019, ele apar pe calea noastră pentru a ne duce la un nivel mai adânc al propriei călătorii prin viaţă.

Depăşirea acestora va scoate tot ce este mai bun din fiecare dintre noi.

 

BERBEC

Tu te vei zbate să ajungi cu adevărat acolo unde vrei să ajungi. Deşi în mod normal munceşti mult şi ai parte de realizări, lucrurile pot să nu ducă aşa uşor la rezultatul final aşa cum eşti tu obişnuit. Acest an 2019 îţi va servi că o reamintire a faptului că uneori chiar este nevoie să forţezi limitele din când în când pentru a ajunge la destinaţiile dorite.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iata care sunt bolile karmice ale fiecarei ZODII! Care e suferinta ce ti-a marcat existenta

Fabian Gyula anunță că o să fie un adevărat 'ghimpe' în coasta autorităților: 'Nu vreau să mă substitui autorităţilor'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

6 zodii scapă de GHINION în această IARNĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies