Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

Aceşti nativi nu au avut parte de prea multe realizări, iar în general, lucrurile bune s-au întâmplat în jurul lor, dar nu pentru ei.

Din acest motiv, ghinionul pare să se fi ţinut scai de ei în acest an, dar lucrurile se vor schimba drastic. În 2019, aceste trei zodii au şansa să se dezvolte în toate domeniile, să câştige bonusuri financiare majore, ori să-şi întâlnească în final iubirea vieţii lor.

 

Peşti

Peştii şi-au dedicat o bună parte din timp ajutându-i mai mult pe cei din jur, decât pe propria persoană.

 

Din acest motiv, se simt neîmpliniţi, ghinionişti, pentru că nimic din ce şi-au dorit nu a devenit relaitate, dar asta doar pentru că nu au acordat mai multă încredere şi nu au muncit mai mult pentru idealurile lor.

 

2019 în schimb va fi un an bun pentru aceşti nativi. Vor avea în final mai mult timp pentru ei, mai multe ocazii de a se dezvolta pe plan personal şi mai multe oportunităţi de a avansa în carieră.

 

Taur

Taurii se simt singuri şi neprotejaţi, iar din această cauză consideră că sunt singurii nefericiţi din lume.

Anul care vine, în schimb, se anunţă benefic în ceea ce priveşte sfera amoroasă. Există posibilitatea ca aceşti nativi să îşi găsească în sfârşit perechea potrivită, acea persoană specială, deschisă, dornică să relaţioneze cu aceşti şi alături de care să îşi întemeieze o familie.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies