Iata care sunt bolile karmice ale fiecarei ZODII! Care e suferinta ce ti-a marcat existenta

Care boli karmice ţi-au marcat existenţa? Karma descrie nu doar sarcinile cu care trebuie să se confrunte persoană de-a lungul vieţîi, dar şi multe alte aspecte.

Unele domenii necesită o atenţie deosebită, de exemplu bolile karmice ale semnelor zodiacale, despre care vom vorbi mai jos.

 

Berbecul

Planetă acestui semn zodiacal este Marte. Această corespunde părţîi superioare a capului. Asta înseamnă că problemele de sănătate sunt legate de această zonă.

 

Diverse inflamaţîi, nevralgiile – toate astea reprezintă un pericol pentru Berbec.

Pur şi simplu să îţi ţîi capul la cald nu este de ajuns. Berbecii trebuie să folosească corect energia planetei. Marte este o planetă plină de energie, de aceea persoanele sub semnul zodiacal Berbec trebuie să se ocupe cu sportul, să ducă un stil de viaţă activ, să se afle mai des în natură.

 

Taurul

Taurul este un semn zodiacal destul de rezistent, care are o imunitate înnăscută aproape faţă de toate bolile. Dacă această persoană este fericită, atunci nicio boală serioasă nu o va ameninţa. Dacă persoană se află într-o stare psihologic negativă, atunci rezistenţa lui faţă de boli scade.

 

Punctul slab al Turului este gâtul. Prin urmare, Taurul se confruntă des cu dureri de gât, laringită şi alte tulburări asociate acestui organ.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate