Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru? Deși s-a vehiculat că artista a suferit un accident vascular, realitatea este cu totul alta

Author: Madalina Maftei

Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru?

Sursa: Facebook Mihai Mitoseru

Camelia Mitoșeru a trecut prin clipe de groază. Actrița a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi suferit un accident vascular, se pare că realitatea este cu totul alta.

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente de groază, aceasta a fost dusă de urgență la spital, după ce fiul ei, Mihai Mitoșeru, a găsit-o într-o stare critică. S-a vehiculat că actrița ar fi suferit un accident vascular, însă realitatea este cu totul alta.

Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru? Deși s-a vehiculat că artista a suferit un accident vascular, realitatea este cu totul alta

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital, după ce fiul ei a găsit-o într-o stare critică. Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe de groază! Acesta a încercat să o sune pe mama sa în nenumărate rânduri, însă nu a reușit să ia legătura cu ea. Prezentatorul Tv s-a prezentat într-un suflet la casa celei care i-a dat viață, iar starea în care a găsit-o l-a speriat teribil.

Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale. S-a vehiculat că actrița a suferit un accident vascular, însă după mai multe investigații diagnosticul a fost altul.

Se pare că vedeta nu a suferit un accident vascular, starea ei de sănătate s-a degradat pentru că nu și-a luat medicamentele la timp.

''Nu a fost AVC! Criza convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat medicamentul în ultimele zile, pastile care se iau după operatie!”,  

notează Spynews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Camelia Mitoșeru se simte mult mai bine, iar în cursul zilei de mâine va fi externată.

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier

Camelia Mitoșeru a suferit anul acesta o operație pe creier, după ce medicii au diagnosticat-o cu o tumoare benignă-meningiom.

Intervenția chirurgicală a fost realizată cu succes, iar actrița s-a întros acasă, acolo unde Mihai Mitoșeru s-a îngrijit în permanență de ea.

”Apăream la televizor și de 3 ori pe săptămână. Nu am avut niciun fel de simptome, dar eu acest meningiom pe creier îl aveam, cred, de 10 ani.

El creștea foarte încet, un centimetru pe an, mi-a explicat domnul profesor.  

În ultima vreme însă, când plecam repede-repede undeva, o luam într-o parte. Asta mă deranja și credeam că iarăși am făcut tensiune   ”, a declarat în urmă cu ceva timp Camelia Mitoșeru.