Care a fost marele vis al actriței Cansu Dere. Asya din serialul „Infidelul” și-a dorit să aibă o altă profesie

Autor: Bianca Hriscu

Cansu Dere, actrița din serialul „Infidelul” 

Sursa: instagram Cansu Dere

Cansu Dere este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, însă marele ei vis a fost să urmeze un alt drum din punct de vedere profesional. Ce visa actrița să devină în copilărie?

Cansu Dere este actrița care interpretează rolul principal în serialul „Infidelul”. Deși și-a construit o carieră de succes în domeniul cinematografiei, dar și ca model, Cansu Dere visa la o altă meserie pe vremea când era doar un copil. Despre ce este vorba?

Cansu Dere a dezvăluit ce visa să devină pe vremea când era doar un copil 

Cansu Dere se numără printre actrițele de top din Turcia și deși are o mulțime de fani, iar pe rețelele de socializare este urmărită de un număr mare de persoane, puțini sunt cei care știu

că actrița și-a dorit să urmeze o altă carieră. 

Inițial, Asya din serialul „Infidelul” visa să devină o balerină faimoasă și să danseze pe cele mai mari scene ale lumii. Acesta este visul din copilărie al actriței Cansu Dere, dar care nu a ajuns să se materializeze. Cu toate acestea, destinul i-a îndreptat pașii către un domeniu conex, astfel că a ales o carieră tot în lumina reflectoarelor, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia, dar și un model de succes. 

Cansu Dere și-a petrecut primii ani de școală în Izmir. În anul 2000, Cansu Dere trebuia să reprezinte Turcia la Miss Univers, dar s-a retras din competiție din cauza problemelor politice dintre Turcia și Cipru, țara care găzduia competiția în acel an. Ulterior și-a început cariera de model, participând la mai multe show-uri de modă la Paris în 2002 și 2003. 

De-a lungul carierei a apărut în mai multe emisiuni de televiziune, filme și seriale, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare! 

Care sunt pasiunile actriței care o interpretează pe Asya în serialul „Infidelul”? 

Actrița Cansu Dere a dezvăluit că este pasionată de călătorii, dar îi place foarte mult și să participe la ședințe foto profesionale, potrivit sondurumne.com. Pe profilul de instagram al acesteia pot fi găsite o mulțime de fotografii de la ședințele foto, semn că în continuare profesia de model ocupă un loc important în viața ei.

În plus, actriței îi place foarte mult să citească în timpul liber, astfel că are o colecție impresionantă de cărți. Nu citește doar cărți din literatura turcă, ci pe placul ei sunt și autorii străini. 

Când vine vorba despre călătorii, actrița preferă destinațiile însorite, iar ca dovadă a acestui lucru stau fotografiile pe care le încarcă pe instagram. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialele turcești Aripi frânte și Infidelul, de la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!