Caracal - Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei detonează bomba! „Am suficiente informaţii”

,

Alexandru Cumpănaşu detonează bomba în Parlamentul României. Unchiul Alexandrei, fata ucisă la Caracal, are de gând să-i aducă în fața procurorilor pe parlamentarii din Olt, pe care îi bănuiește de complicitate cu lumea interlopă.


In articol:

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, s-a prezentat astăzu la Parchetul General pentru a cere procurorilor audierea parlamentarilor de Olt în legătură cu informaţiile pe care aceştia le deţin despre „reţelele de crimă organizată, trafic de persoane şi trafic de organe” din judeţ, dar şi legăturile acestora cu politicieni locali.

El a explicat că a venit să facă o completare la plângerea penală depusă pe 29 iulie, în care a reclamat instituţiile care au acţionat în cazul crimelor de la Caracal, respectiv STS, MAI, Parchetele din Olt şi Dolj.

„Faţă de plângerea depusă iniţial, astăzi m-am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt, care pot fi audiaţi deocamdată ca martori, cu privire la reţelele de crimă organizată din judeţul Olt, cu privire la orice informaţie pe care aceştia o deţin în acest moment cu privire la reţelele de crimă organizată, trafic de persoane şi trafic de organe. Informaţii pe care le au, dacă ele există, dacă nu cumva suntem toţi nebuni şi totul este frumos în România şi nu se întâmplă nimic. Am suficiente informaţii să cred că membri ai Parlamentului din judeţul Olt, politicieni din judeţul Olt, primari sau alte autorităţi deţin informaţii cu privire la aceste reţele infracţionale. Din punctul meu de vedere, şi în cazul Alexandrei şi în cazul altor fete este vorba de reţele bine organizate şi nu de criminali în serie şi atât. Reţele care acţionează nu doar în ceea ce priveşte traficul de carne vie, ci sunt conectate la instituţii publice din judeţul Olt, instituţii publice care finanţează aceste reţele”, a declarat Cumpănaşu, realizator TV si presedinte al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei 

În opinia sa, Alexandra a fost victima unei reţele de trafic de persoane şi trafic de organe. Cumpănaşu a mai spus că va cere procurorilor să stabilească dacă politicieni din Olt au legături cu Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal.

Plângerea penală pe care o depun astăzi vizează şi verificări, pe care Parchetul General să le efectueze prin toate structurile pe care le are la dispoziţie, în ce măsură politicieni locali, nu dau niciun nume, l-au cunoscut pe Dincă vreodată, dacă ştiau despre activitatea acestuia infracţională. Multă murdărie va ieşi la iveală despre ceea ce se întâmplă în complicitatea dintre mediul politic, procurori, judecători, primari şi statul român”, a susţinut Cumpănaşu.

sursa: capital.ro

Citeste si: CRBL intregeste echipa Juriului „Imi place dansul”, show-ul electrizant ce va incepe in toamna, la Kanal D

Citeste si: Simina s-a dat de GOL in live: ''Am vrut sa fac si eu clatite, dar GRAVIDA nu a putut...''

Citeste si: Femeia isi tot vedea iubitul schimbat si a urmat tragedia! 6 semne ca vrea sa te paraseasca

 

Citește și:

Lacrimi amare de dragoste, durere si dor pentru Simina! Jador a ajuns in pragul disperarii! Iata ce marturisiri neasteptate le-a facut colegilor sai in culise!

RECTIFICAREA BUGETARĂ: Bugete reduse la Transporturi, Educaţie, Fonduri Europene, Cercetare.

E oficial! Vor fi din nou proteste pe 10 august! "Nu ne dorim sub niciun fel de formă, repet, sub niciun fel de formă, să mai vedem ceea ce am văzut anul trecut pe 10...

De ce este Cruce Roșie astăzi în calendarul ortodox și ce sărbătorim, de fapt, de Acoperământul Maicii Domnului

Ce este bine să dai de pomană astăzi, de Acoperământul Maicii Domnului


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies