„Căpitanul Phillips”, filmul de Oscar care te va captiva. Urmărește-l la AMC pe 10 decembrie 2021, de la ora 17:15

,
Capitanul Phillips amc

Căpitanul Phillips, difuzat la AMC vineri, 10 decembrie 2021, de la ora 17:15 

[Sursa foto: PR]

La AMC, lunile noiembrie și decembrie au adus filme emblematice, cu povești interesante și care te-au ținut cu sufletul la gură. „Căpitanul Phillips” este filmul de Oscar care încheie acest șir de filme de colecție.


In articol:

Vineri, de la ora 17:15, la AMC ai ocazia de a urmări un film de colecție, nominalizat la 6 premii Oscar și câștigător de premiu BAFTA, o adevărată capodoperă a cinematografiei: „Căpitanul Phillips”.

„Căpitanul Phillips”, filmul de Oscar pe care nu trebuie să îl ratezi

AMC a adus în atenția publicului filme emblematice, cu un impact puternic și din distribuția cărora au făcut parte actori de seamă ai cinematografiei internaționale. Ultimul film din această serie de colecție este „Căpitanul Phillips”, producție cinematografică în care Tom Hanks are rolul principal.

„Căpitanul Phillips” este ecranizarea cărții „Datoria unui căpitan: Pirați somalezi, soldați americani și zile periculoase pe mare”. Filmul dezvăluie povestea căpitanului Richard Phillips, cel care se afla la conducerea navei de transport MV Maersk Alabama în momentul în care aceasta a fost deturnată de pirații somalezi în anul 2009.

Capitanul Phillips amc

Capitanul Phillips este ecranizarea cărții „Datoria unui căpitan: Pirați somalezi, soldați americani și zile periculoase pe mare” 

[Sursa foto: PR]

Aceasta a fost prima navă de transport care a fost capturată de pirați în ultimele două secole. Filmul „Căpitanul Phillips” amintește de evenimente nefericite de la acel moment, dar și de încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul aflat la bordul navei. 

Filmul „Căpitanul Phillips”, în regia lui Paul Greengrass, este considerat o producție cinematografică de excepție, astfel că a fost nominalizat de 6 ori la Oscar și a câștigat un premiu BAFTA.

Capitanul Phillips amc

Capitanul Phillips, filmul nominalizat de 6 ori la Oscar

[Sursa foto: PR]

În noiembrie și decembrie, AMC a adus în fața telespectatorilor filme emblematice pe bandă rulantă. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Prințul Charles a cumpărat mai multe proprietăți în țara noastră, dar se mândrește cu casa de la Viscri

Rusia ia în calcul un schimb de prizonieri cu Ucraina - Care este principala condiție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zborurile cu aeronavele MiG-21 Lancer vor fi reluate la începutul săptămânii următoare, chiar dacă acestea urmau să fie scoase din funcțiune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies