Când se vor aprinde luminile de Crăciun în București 2021? Care sunt regulile impuse vizitatorilor la târgurile de sărbători din capitală

,
Târgul de Crăciun din Bucuresti

Târgul de Crăciun din Bucuresti începe pe 26 noiembrie 2021

[Sursa foto: unsplash.com]

Autoritățile din București au anunțat de curând faptul că în acest an se vor organiza mult așteptatele târguri de Crăciun.


In articol:

În ciuda pandemiei de COVID-19, autoritățile au anunțat deja că se vor organiza anul acesta târgurile de Crăciun atât în București, unde vizitatorii vor avea acces în aer liber, în timp ce în Sibiu aceștia vor avea voie în preajma lui Moș Crăciun doar vaccinatii.

Când se vor aprinde luminile de Crăciun în București 2021?

În acest an, în București se vor organiza două târguri de Crăciun, așa cum se întâmplă înainte de pandemie. Primarul Capitelei Nicușor Dan, a anunțat că un târg va fi amplasat în Piață Universității, iar cel de-al doilea în Piață Constituției.

Tot în preajma sărbătorilor de iarnă din acest an, Bucureștenii se vor bucură și de celebrele luminițe de Crăciun, care se vor aprinde 26 noiembrie, odată cu deschiderea celor două târguri. Autoritățile au anunțat și faptul că anul acesta intrarea nu va fi liberă că în anii precedenți. S-au vehiculat două variante, fie vor există bilete în format online, cu prețul de 5 lei, sau cea a achiziției directe cu 7 lei de persoană.

targ de craciun

Luminitele de Craciun se vor aprinde anul acesta pe 26 noiembrie 2021

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: În ce condiții se va organiza târgul de Crăciun în București? Nicușor Dan a făcut precizări în acest sens

În privința luminitelor de Crăciun, primarul Capitalei a anunțat că nu va dispune de un buget mare, astfel că s-a decis folosirea sistemelor de iluminat din anul 2018, ce constau în: 684 de perdele luminoase cu leduri, 249 de țurțuri luminoși, 800 de tuburi luminoase.

„Noi avem niște luminițe ale noastre, cumpărate anii trecuți, nu mai aducem altele, cum au venit anul trecut cu tirul, punem ce avem. Ne costă cam 1 milion să le montăm, sunt niște plase care se pun pe copaci. Punem numai în centru.

Am dat comandă către Compania Municipală Iluminat să înceapă montarea, au nevoie cam de două-trei săptămâni să termine fiindcă sunt mult mai puține față de anii trecuți.”

, a spus Primarul Nicușor Dan, potrivit hotnews.ro

Citeste si: Târgul de Crăciun București 2021, reguli de acces. Doar aceste persoane vor putea participa la eveniment

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Cum va decurge Crăciunul în contextul pandemiei de COVID-19? Urmează vremuri sumbre, potrivit șefului agenției germane de control al bolilor

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Târgul de Crăciun București 2021, reguli de acces. Doar aceste persoane vor putea participa la eveniment

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies