Cum va decurge Crăciunul în contextul pandemiei de COVID-19? Urmează vremuri sumbre, potrivit șefului agenției germane de control al bolilor

,
Crăciun

Cum va decurge Crăciunul în contextul pandemiei de COVID-19? Urmează vremuri sumbre, potrivit șefului agenției germane de control al bolilor

[Sursa foto: PixaBay]

Șeful agenției germane de control al bolilor, Lothar Wieler, a făcut un avertisment în privința Crăciunului de anul acesta, în vreme de pandemie.


In articol:

Șeful agenției germane de control al bolilor, Lothar Wieler, a transmis că populația va avea un „Crăciun cu adevărat îngrozitor”  dacă nu vor fi luate măsuri pentru a reduce creșterea alarmantă a cazurilor de infectări cu virusul COVID-19. 

Ce se va întâmpla Crăciunul acesta? Lothar Wieler: „Vom avea un Crăciun cu adevărat îngrozitor”

Avertismentul a fost dat în condițiile în care parlamentarii germani vor dezbate, joi, ce alte măsuri de protecție împotriva virusului COVID-19 ar trebui introduse la nivel național.

Citeste si: Prognoza meteo până la sărbătorile de Crăciun. Temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice acestei perioade

Institutul Robert Koch a emis, joi, 65.371 de cazuri de infectări cu COVID-19, păstrându-se tendința în scădere, despre care s-a avertizat în urmă cu câteva săptămâni.

Covid

Lothar Wieler: „Vom avea un Crăciun cu adevărat îngrozitor dacă nu luăm contramăsuri acum” 

[Sursa foto: PixaBay]

„În prezent ne îndreptăm către o stare de urgență gravă”, a declarat directorul agenției, Lothar Wieler. „Vom avea un Crăciun cu adevărat îngrozitor dacă nu luăm contramăsuri acum”, a mai subliniat acesta.

Citeste si: Angajatorii care primesc persoanele nevaccinate la muncă, pot fi sancționați. Adrian Wiener: „Este o amendă sancţionatorie”

Lothar Wieler a declarat că Germania trebuie să ajungă la o rată de peste 75% când vine vorba de vaccinare. În prezent, procentul de vaccinare este de 67,7%, iar în unele regiuni au fost înregistrate rate de vaccinare de până la 57,6%.

Lothar Wieler a solicitat, de asemenea, închiderea cluburilor și barurilor, interzicerea evenimentelor mari și condiționarea accesului în mai multe locuri, pe baza certificatului verde, prin care se face dovada vaccinării sau a trecerii prin boală.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Angajatorii care primesc persoanele nevaccinate la muncă, pot fi sancționați. Adrian Wiener: „Este o amendă sancţionatorie”

SUA schimbă regulile pentru migranți - O lege emblematică a lui Trump a fost abrogată

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Târgul de Crăciun București 2021, reguli de acces. Doar aceste persoane vor putea participa la eveniment

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies