Când s-a produs ruptura între Andreea Bălan și George Burcea? Iată când a plecat actorul de acasă

Toți credeau că formează familia perfectă, dar realitatea era complet diferită. Când s-a produs ruptura între Andreea Bălan și George Burcea?Andreea Bălan și-a obișnuit fanii cu vloguri în care să abordeze cele mai importante aspecte ale vieții ei, astfel că i s-a cerut în repetate rânduri să vorbească despre despărțirea de George Burcea.

Citeste si: Culiță Sterp a răspuns la cea mai grea întrebare. Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Artista a explicat că nu a putut face acest lucru imediat după separare, având în vedere că ruptura a fost una dureroasă. Acum, Andreea Bălan a decis să vorbească despre motivele care au dus la destrămarea mariajului.

Când s-a produs ruptura între Andreea Bălan și George Burcea? 

Au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că se despart. Deși anunțul a fost făcut în această lună, se pare că problemele sunt mai vechi. 

Citeste si: Cum a ajuns Jador sa colaboreze cu Lino Golden! Fostul concurent de la "Puterea dragostei" a dezvaluit el insusi totul!

Andreea Bălan a dezvăluit că între ea și George Burcea au apărut conflicte în luna decembrie și în doar 3 luni, lucrurile au degenerat, ajungându-se la despărțire. Se pare că actorul a părăsit locuința în urmă cu două luni, mergând doar în vizită pentru a-și vedea fetițele.

"În luna decembrie s-a schimbat din motivele pe care le-ați văzut în presă. Aproape 90% din ce s-a scris în presă este adevărat. S-a schimbat, de acolo lucrurile au degenerat foarte rapid și apoi, în trei luni de zile m-am trezit că nu mai am familie, familie pentru care am luptat până în ultima clipă. 

George mai vine în vizită din când în când, dar nu mai rămâne peste noapte aici la noi și încercăm să acceptăm și să ne adaptăm unei vieți monoparentale. Evident că îmi pare foarte rău că am ajuns aici. George s-a mutat acum vreo două luni.", a spus Andreea Bălan.

Pentru că încă nu au divorțat, fanii celor doi încă speră că se vor împăca, însă Andreea Bălan a dezvăluit că separarea este una definitivă și că urmează să depună actele de divorț.

Citeste si: Corina Dănilă îndeamnă la solidaritate în timpul pandemiei de coronavirus: „E momentul sa fim mai apropiați cum n-am fost vreodată, chiar acum când trebuie să păstrăm distanța dintre noi!”

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate