Placido Domingo a anunţat că este infectat cu coronavirus. Ce le cere oamenilor

,

Tenorul Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat, duminică, pe Facebook, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Simt că este obligaţia mea morală să anunţ că am fost testat pozitiv cu Covid-19, cunoscut şi sub numele Corona Virus. Eu şi familia mea suntem şi vom rămâne izolaţi individual pe toată perioada cât se consideră că este necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem cu toţii bine, însă eu am prezentat simptome de tuse şi febră, de aceea am decis să fiu testat şi rezultatul a fost pozitiv”, a precizat Domingo.

El le-a cerut oamenilor să respecte recomandările autorităţilor pentru ca propagarea coronavirusului să fie stopată cât mai rapid.

Vă rog să fiţi foarte atenţi, să respectaţi regulile de bază, cum ar fi spălarea frecventă a mâinilor, menţinerea unei distanţe de cel puţin doi metri faţă de alţii, să faceţi tot ce este posibil pentru oprirea propagării virusului şi mai presus de orice să staţi în casă dacă este posibil. Împreună putem învinge acest virus şi să punem capăt crizei mondiale actuale, pentru a reveni la viaţa noastră normală cât mai curând posibil. Respectaţi recomandările şi indicaţiile autorităţilor pentru a rămâne în siguranţă şi a vă proteja nu doar pe voi înşivă ci întreaga comunitate”, a adăugat tenorul.

Citeste si: Încă un român a murit din cauza conoravirusului. Trei decese confirmate în România

Citeste si: Autoritățile au luat noi masuri importante! Raed Arafat și Nelu Tătaru au expus situația si toate masurile pe care le-au adopta!

Citeste si: Ultima ora! Coronavirus Romania 22 martie: Grupul de Comunicare Strategică- Bilant in crestere! Două persoane au murit de coronavirus în România. 433 de persoane sunt infectate

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prognoza meteo Bucuresti, 23-25 martie. Vremea este deosebit de rece, cu lapovita si ninsoare. Anuntul meteorologilor

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Horoscop 23 martie 2020. Zodia care afla o veste proasta de la locul de munca

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies