Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, dezvăluiri inedite despre noul lor proiect, "Dimineața cu noi", care va debuta în curând la Kanal D!

,
dimineata cu noi

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase vor prezenta impreuna emisiunea Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emisiunea "Dimineața cu noi", care va începe în curând la Kanal D, va fi prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.


In articol:

Noua emisiune "Dimineața cu noi" va începe în curând la Kanal D și le va aduce telespectatorilor o doză mare de energie, veselie și optimism de luni până vineri, de la ora 8:00. Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase, cei trei prezentatori ai matinalului Dimineață cu noi, vor da în curând deșteptarea la ora 8:00 și vor aduce transmite tuturor multă poftă de viață, umor de calitate, informațîi inedite și multă distracție.

Viviana Sposub și George Tănase, despre noul lor proiect, Dimineața cu noi

Invitați în platoul Teo Show, Viviana Sposub, George Tănase, alături de Bursucu, viitorul lor coleg în cadrul noii emisiuni Dimineața cu noi, care va începe în curând la Kanal D, cei trei viitori matinali au vorbit în premieră la TV despre ceea ce va presupune noul lor proiect.
Întrebați de către Teo Trandafir dacă sunt pregătiți pentru nouă lor emisiunea, cei trei au răspuns că așteaptă cu nerăbdare debutul matinalului și mai mult decât atât sunt încrezători că telespectatorii le vor aprecia emisiunile și îi vor urmări. Teo le-a subliniat faptul că vor auzi zilnic anumite replici din partea publicului.

teo show

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Pe oricare dintre voi va vor întâlni oamenii pe stradă: <<Vai atât de dragi îmi sunteți, îmi descretiti fruntea în fiecare dimineață>> și tu te gândești dacă era atât de încrețită? << Îmi beau cafeaua cu d-voastră în fiecare zi, fără voi diminețile nu ar mai fi la fel>> Pentru telespectatorii noștri care încă nu înțeleg nimic, pentru că avem de-a face cu trei zăpăciți, plini de haz, de har și de bună dispoziție, care nu vor să va lămurească, ci să va inveseleaca, să va facă diminețile frumoase și efervescente!",

a spus Teo Trandafir care a prezentat zece ani un astfel de format de televiziune. 

Citeste si: Când începe matinalul de la Kanal D. „Dimineața cu noi” aduce telespectatorilor o doză uriașă de prospețime

Pe de altă parte, Bursucu a menționat la un moment dat și faptul că și-au definit deja și rolurile pentru emisiunea Dimineața cu noi. Astfel, George Tănase ar urmă să fie responsabil cu partea de umor, Viviana va fi cea cu frumusețea, iar Bursucu este bătrânul, înțeleptul emisiunii.

dimineata cu noi

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase vor prezenta impreuna emisiunea Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Ne-am definit și rolurile pentru acest matinal! Adică el va fi... va avea o sarcina foarte grea, se va ocupă de umor, pentru că el e cu umorul! Ea este cea cu frumusețea, iar eu sunt bătrânul înțelept, așa mi-au zis ei! E nenorocire, dar lasă-i în pace! Lasă-i pe mâna mea, colegă!", a spus Bursucu.

Citeste si: Reacția lui George Burcea după ce Viviana Sposub a devenit prezentatoare a matinalului “Dimineața cu noi”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Motivul pentru care Bursucu renunță la emisiunea Teo Show. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

Rusia începe să mute periculos - A mobilizat un submarin nuclear pentru un test cu torpilele Poseidon/ Poate provoca un tsunami radioactiv

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Primele declarații ale Vivianei Sposub în calitate de prezentatoare la "Dimineata cu noi" alături de Bursucu si George Tănase

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies