Program TV „Dimineața cu noi” În ce zile și la ce oră se difuzează matinalul de la Kanal D

Author: Bianca Hriscu

Prezentatorii matinalului Kanal D „Dimineața cu noi”

Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, diminețile vor fi mai frumoase și vor începe cu Bursucu', Viviana Sposub şi George Tănase, prezentatorii „Dimineața cu noi”. Iată la ce oră începe matinalul de la Kanal D și în ce zile se difuzează la TV.

„Dimineața cu noi” este emisiunea care va face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Matinalul Kanal D le va aduce telespectatorilor doza zilnică de energie și divertisment, astfel încât ziua să înceapă în forță pentru cei care vor alege să îi urmărească în fiecare dimineață pe Bursucu', Viviana Sposub şi George Tănase. În ce zile și de la ce oră va fi difuzat matinalul Kanal D „Dimineața cu noi”?

„Dimineața cu noi”, zile și ore de difuzare. Când începe matinalul de la Kanal D?

„Dimineața cu noi” este matinalul Kanal D care își propune să aducă foarte multă energie, divertisment de calitate și informații utile în casele românilor, încă de la prima oră a dimineții. Cei care vor alege să își înceapă ziua alături de Kanal D România își vor putea bea cafeaua alături de Bursucu', Viviana Sposub şi George Tănase, prezentatorii matinalului „Dimineața cu noi”.

Matinalul „Dimineața cu noi” va începe în curând la Kanal D, cei trei prezentatori carismatici fiind nerăbdători să își înceapă ziua alături de telespectatorii postului de televiziune.

Din programul TV al postului Kanal D va face parte și matinalul „Dimineața cu noi”. Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 08:00. 

Citeste si: Reacția lui George Burcea după ce Viviana Sposub a devenit prezentatoare a matinalului “Dimineața cu noi”

Matinalul de la Kanal D, emisiunea care aduce veselia în casele românilor 

Matinalul „Dimineața cu noi” de la Kanal D le va da trezirea românilor, astfel că în fiecare dimineață, telespectatorii vor fi întâmpinați de Bursucu', Viviana Sposub şi George Tănase. Cei trei vor încerca să le facă celor de acasă diminețile mai frumoase, dar și să le ofere o serie de informații care să le fie de mare ajutor. Fiecare zi va începe cu voie bună, umor și optimism la Kanal D România.

„Dimineața cu noi” se anunță cel mai fresh și mai energizant matinal, emisiunea fiind construită astfel încât telespectatorii Kanal D să primească tot ceea ce au nevoie pentru a începe ziua cu dreptul. În cadrul matinalului de la Kanal D vor fi abordate subiecte ce țin de sănătate, timp liber, nutriție, vor fi prezentate informațiile momentelui, noutăți din viața vedetelor, reportaje interesante. Nu vor lipsi muzica și umorul, astfel că matinalul „Dimineața cu noi” va oferi câte puțin din toate, încercând să le pună celor de acasă un zâmbet larg pe față.

Începând de luni, 18 iulie, matinalul “Dimineaţa cu noi” va difuzat de la 07:00; Ştirile dimineţii, prezentate de Simona Pătruleasa, de la ora 09:00!

Emisiunea „Dimineața cu noi” va putea fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe https://www.kanald.ro/live.html.  Astfel, cei care nu se vor putea afla în fața televizorului de luni până vineri, de la ora 08:00, îi vor putea urmări pe Bursucu', Viviana Sposub şi George Tănase și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Prima reacție a lui George Tănase după ce a fost cooptat la "Dimineața cu noi" alături de Viviana Sposub și Bursucu

 


Cookies