Când începe matinalul de la Kanal D. „Dimineața cu noi” aduce telespectatorilor o doză uriașă de prospețime

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 nov 2022, 06:55

Viviana Sposub, George Tănase și Bursucu', prezentatorii matinalului Kanal D „Dimineața cu noi”

Sursa: Captură KANAL D

„Dimineața cu noi” este matinalul Kanal D, emisiunea care îi va trezi pe români. Matinalul de la Kanal D este doza zilnică de energie și prospețime de care au nevoie telespectatorii și va fi prezentat de Bursucu', Viviana Sposub şi George Tănase.

„Dimineața cu noi” se anunță cel mai fresh matinal din România, o emisiune care își propune să le facă românilor diminețile mai frumoase și să le ofere un start bun pentru întrega zi.

Când începe matinalul „Dimineața cu noi” la Kanal D și în ce zile va fi difuzat? 

Când începe „Dimineața cu noi”, matinalul de la Kanal D?

Kanal D le-a pregătit o surpriză pe cinste telespectatorilor fideli. O nouă emisiune va face parte din grila de programe a postului de televiziune. Este vorba despre matinalul „Dimineața cu noi”. 

Noul matinal va începe în curând la Kanal D și se anunță una dintre cele mai fresh și energizante emisiuni din România.

Pe lângă voie bună, distracție și multă, multă energie, telespectatorii vor primi și informații importante, din domenii ca sănătate, nutriție, tehnologie sau timp liber. Sfaturile prețioase vor veni din partea specialiștilor, astfel încât telespectatorii să aibă parte de conținut de calitate. 

Evident, nu vor lipsi nici momentele de culise, materialele realizate de reporterii „Dimineața cu noi”, muzica de calitate și interviurile cu vedetele momentului.

„Dimineața cu noi” va începe în curând la Kanal D, urmând să fie anunțată zilele următoare data exactă la care va intra matinalul în grila de programe a postului Kanal D.

Când va fi difuzat matinalul „Dimineața cu noi” la Kanal D?

Matinalul Kanal D, „Dimineața cu noi”, va fi difuzat la Kanal D zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 08:00. Astfel, telespectatorii postului de televiziune se vor trezi într-o atmosferă relaxată, iar cei trei prezentatori ai matinalului de la Kanal D se vor asigura că românii vor începe ziua cu zâmbetul pe buze și foarte multă energie.

Citeste si: Cine este Viviana Sposub, noua prezentatoare de la Kanal D România. Muzica, prima pasiune a vedetei

Cine sunt prezentatorii matinalului „Dimineața cu noi”?

Matinalul „Dimineața cu noi” aduce în fața telespectatorilor Kanal D trei vedete din showbizul autohton. Este vorba despre Bursucu', Viviana Sposub și George Tănase. Fiecare dintre cei trei își va pune amprenta asupra emisiunii, în stilul propriu. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Bursucu' este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România. Plin de viață, energic și pus pe glume, Bursucu' a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să își înceapă diminețile alături de telespectatorii Kanal D. 

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”,  a spus Bursucu'.

După ce a încheiat emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, acum, Viviana Sposub a spus un mare „DA” unei alte provocări. Ea este cea mai nouă prezentatoare de la Kanal D. Viviana Sposub va face parte din echipa matinalului „Dimineața cu noi” și este nerăbdătoare să înceapă noul proiect.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de „cafeaua” noastră. Abia aştept să dăm startul distracţiei la „Dimineaţa cu noi”!”,  a spus Viviana Sposub.

Începând de luni, 18 iulie, matinalul “Dimineaţa cu noi” va difuzat de la 07:00; Ştirile dimineţii, prezentate de Simona Pătruleasa, de la ora 09:00!

În cadrul matinalului „Dimineața cu noi”, George Tănase se va asigura că cei de acasă vor începe ziua cu un zâmbet larg pe față. 

 „Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem şi, bineînţeles, să învăţăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înţelepciune populară”, a declarat George Tănase.

Citeste si: Cine este George Tănase, noul matinal de la Kanal D România. Umorul și iubirea, cele mai importante lucruri pentru îndrăgitul actor

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies